Tule SATOn kanssa Jätkäsaareen

30.8.2018

Kaupunkielämää-tapahtuma tarjoaa taidetta, musiikkia ja paljon muuta!

SATO on mukana Asuntomessujen Kaupunkielämää-tapahtumassa Jätkäsaaressa. Tule kanssamme kuuntelemaan FORKin särmikästä a cappella -meininkiä, kurkista SATOn asukkaan kotiin tai koe asuminen taiteena Miltä koti tuntuu -installaation kautta. Tapahtumat ovat ilmaisia.

Miltä koti tuntuu? 1.-9.9. klo 16-21
Asukastila, Rionkatu 11
Nimekkäiden taiteilijoiden teoksista muodostuva uniikki installaatio kutsuu tutustumaan nykytaiteeseen. SATOn kerrostalon asukastila Rionkatu 11:n muuntautuu kodinomaiseksi taideinstallaatioksi, jossa voi kokea Anssi Kasitonnin, Maria Stereon, Muriel Kuoppalan, Raimo Saarisen, Roland Perssonin, Sakari Kannoston sekä näyttelyn koonneen luovan kaksikon Tero Kuitusen ja Rauha Mäkilän teoksia.
Lue lisää ja astu installaatioon »

FORK 6.9. klo 17-18
JätkäsaariAreena, Hyväntoivonpuisto
FORK on maineikas ja ammattimainen nykymusiikin a cappella ryhmä, joka yhdistelee esityksissään rohkeasti eri musiikkityylejä, tanssia ja teatteria. Mausteena aimo annos rakkautta ja itseironiaa.
Lue lisää, ihastu, ja tule kuuntelemaan livenä »

Minun kaupunkikotini 2.9. klo 15-17 ja 3.-7.9. klo 17.30-19.30
Malagankatu 7 A 48
Toimiva ja kodikas yhden ihmisen kaupunkikoti on asukkaineen tavattavissa. Kodin tunne syntyy siitä, että saa elää oman näköistään elämää, joka näkyy myös kodin sisustuksessa ja esineissä, jotka kulkevat asukkaan mukana. Tervetuloa SATOkotiin!

Kaupunkielämää-tapahtumassa on paljon muutakin nähtävää ja kuultavaa. Katso koko ohjelma täältä »