Ansaritie 3, Etelä-Haaga, Helsinki

Aurinkoiset vuokra-asunnot

Viihdytkö väljästi rakennetulla, perinteikkäällä alueella? Tervetuloa Ansaritielle! Päivittäispalvelut, koulut ja päiväkodit sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä ja monipuoliset liikenneyhteydet takaavat pääsyn myös kattavampien palveluiden luo. Kodikkaassa ja vehreässä Etelä-Haagassa on upeat mahdollisuudet ulkoilla vaihtelevissa maastoissa.

Ansaritie 3:n täysin peruskorjattu talo on rakennettu vuonna 1960. Rakennuksessa on 3 asuinkerrosta, ensimmäisen kerroksen liiketilakerros, kellari ja ullakko. Asuntoja on kahdessa portaassa yhteensä 30, yksiöistä 5h+kt -perheasuntoihin. Huoneistoissa on isot, ajan hengen mukaiset nauhaikkunat, jotka tuovat luonnon valon ja vehreät näkymät osaksi sisustusta.

Kiinteistö on kaupunkikuvallisesti, rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokas talo, joka sijaitsee Helsingin Etelä-Haagan niin sanotulla Kultareuna-alueella. Tontti rajoittuu puutarhataiteellisesti merkittävään yhteispihaan, jossa on vanhoja puita ja istutuksia, nurmikkoa ja lasten leikkialue.

Seuraava esittely
tiistaina 21.3. kello 16:30-16:45.
Tapaaminen A-portaan edessä.

Aikataulu

Asunnot ovat muuttovalmiita 1.6.2023 ja ne ovat vuokrattavissa nyt Löydä koti -sivuilla.

Uuteen kotiin kesäkuussa 2023

Ansaritien täysin uudistetut asunnot ovat nyt vuokrattavissa Löydä koti -sivuillamme. Valitse mieleisesi tunnelmallinen vuokrakoti nyt!

Varaa omasi

Valitse omasi nyt

Ansaritie 3:n asunnot ovat nyt vuokrattavissa: vehreä ympäristö, mielenkiintoinen historia ja tehokkaita tilaratkaisuja. Selaile koteja ja valitse omasi ensimmäisten joukossa.

Tutustu koteihin

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet uutiset uusista SATO kodeista ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin