Castreninkatu 3, Kallio, Helsinki

Kotoisa pihapiiri ja 1930-luvun tunnelmaa

Tahtoisitko kävellä Kolmatta linjaa kotiin päin? Se on varsin mahdollista, jos kotisi on Castréninkatu 3:ssa! Tämä vankka kivitalo sijaitsee urbaanissa kaupunkiympäristössä Helsingin Kalliossa. Perinteikäs taloyhtiö on keskeisellä paikalla päivittäispalveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien tuntumassa yhdellä Kallion rauhallisimmista alueista.

Vanhan kivitalon tunnelmaa

Casténinkatu 3:n asunnot ovat monimuotoisia, perinteisiä kaupunkikoteja. Vankassa kivitalossa voi aistia lähes sadan vuoden historian: pyöristetyt porraskäytävät, valoisat, korkeat huoneet ja kauniit ikkunalaudat. Parvekkeellisista huoneistoista näkyy pilkahdus merestä kaupungin kattojen yli. Vuonna 2023 valmistunut pinta- ja LVIS-peruskorjaus kunnioittaa rakennuksen henkeä, päivittäen kuitenkin kaikki asuintilat uuden vuosituhannen vaatimuksiin. Uudistetuissa asunnoissa on lämmön talteenotolla varustettu koneellinen ilmastointi. Julkisivuremontti valmistui jo 2017.

Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä

Talosta löytyy saunaosasto, kuivaushuone ja talopesula sekä pyöräilijöitä varten pyörävarasto sisäpihalta ja kellarista. Jokaiselle huoneistolle on kellarikerroksessa oma irtaimistovarastonsa. Taloyhtiössä on liiketiloja katutasossa.

Kalliossa kaikki palvelut ovat kätevästi kävelyetäisyydellä. Lähistöllä sijaitsevat muun muassa kirjasto, Kallion kirkko, Helsingin Kaupunginteatteri, Linnanmäki, Diakonissalaitos sekä useita päiväkoteja. Myös Kallion ilmaisutaidon lukio on lähellä. Loistavat liikuntamahdollisuudet alueella tarjoaa mm. Urheilutalo ja Brahen kenttä sekä Tokoinrannasta lähtevät leppoisat kävelyreitit.

Myös liikenneyhteydet ovat mainiot: Sörnäisten- ja Hakaniemen metroasemat sekä vilkas raitiovaunuliikenne takaavat vaivattoman pääsyn sekä keskustaan että esimerkiksi Itä-Helsingin suuntaan. Läheistä Sturenkatua ja Hämeentietä pitkin kulkee useita linja-autoja Espoon, Vantaan ja Keravan suuntiin.

Helsinkiä aidoimmillaan

Kallio asuinalueena on mielenkiintoinen, hyväksyvä ja alati muuttuva. Ravintoloita, kivijalkaliikkeitä, kuppiloita ja palveluita löytyy runsaasti ja tekemistä riittää aina. Kalliossa voit aistia Stadin sykkeen aidoimmillaan!

Tervetuloa asumaan ja viihtymään tähän 1930-luvun taloon.

Aikataulu

Asunnot ovat muuttovalmiita 1.6.2023 ja ne ovat vuokrattavissa nyt Löydä koti -sivuilla.

Uuteen kotiin kesäkuussa 2023

Castreninkatu 3:n täysin uudistetut asunnot ovat nyt vuokrattavissa sivuillamme. Valitse mieleisesi kaupunkivuokrakoti Kallion parhaalta paikalta nyt!

Lisätietoa

Koti Kallion parhaalta paikalta

Vankka kivitalo sijaitsee urbaanissa kaupunkiympäristössä Helsingin Kalliossa. Perinteikäs taloyhtiö on keskeisellä paikalla päivittäispalveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien tuntumassa yhdellä Kallion rauhallisimmista alueista.

Tutustu koteihin

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Uutiskirjeemme tilaajat saavat uusimmat SATO-kuulumiset ensimmäisten joukossa.