Hämeentie 40, Kallio, Helsinki

Tunnelmallinen koti Kallion sydämessä

Keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä Sörnäisten metroasemasta sijaitsevassa taloyhtiössä on perinteisiä kaupunkikoteja, joista suurimmassa osassa on parvekkeet. Muutamat pohjaratkaisut soveltuvat mainiosti myös kimppakämpäksi. Rakennus on valmistunut vuonna 1952 ja sen täysremontti valmistuu loppuvuodesta 2023.

Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä

Kalliossa kaikki palvelut ovat kätevästi kävelyetäisyydellä. Lähistöllä sijaitsevat muun muassa kirjasto, Kallion kirkko, Helsingin Kaupunginteatteri, sekä useita päiväkoteja. Loistavat liikuntamahdollisuudet lähimaastossa tarjoaa mm. Urheilutalo ja Brahen kenttä sekä Tokoinrannasta lähtevät leppoisat kävelyreitit.

Myös liikenneyhteydet ovat mainiot: Sörnäisten- ja Hakaniemen metroasemat sekä vilkas raitiovaunuliikenne takaavat vaivattoman pääsyn sekä keskustaan että esimerkiksi Itä-Helsingin suuntaan. Läheistä Sturenkatua ja Hämeentietä pitkin kulkee useita linja-autoja Espoon, Vantaan ja Keravan suuntiin.

Esittelyt
tiistaina 20.2.2024 kello 16.30 - 16.45

Jykevä ja perinteikäs talo, täysin uudistettu koti

Tutustu Hämeentie 40:een ja valitse vapaista vuokrakodeista omasi!

Tutustu taloon

Helsinkiä aidoimmillaan

Kallio asuinalueena on mielenkiintoinen, hyväksyvä ja alati muuttuva. Ravintoloita, kivijalkaliikkeitä, kuppiloita ja palveluita löytyy runsaasti ja tekemistä riittää aina. Kalliossa voit aistia Stadin sykkeen aidoimmillaan!

Jykevä 1950-luvun talo

Kaupunkiasumisen vaatimukset on otettu huomioon taloyhtiön yhteistilojen suunnittelussa. Talosta löytyy viihtyisä kerhotila, modernit saunaosastot, kuivaushuone ja talopesula. Pyöräilijöitä varten on telineitä pyörävarastoissa ja lastenvaunuille on oma säilytystilansa sisääntulokerroksessa B-rapun puolella. Taloyhtiössä on kaksi liiketilaa Hämeentien varrella katutasossa.

Huolella uudistettu koti perinteikkäässä miljöössä

Peruskorjatut huoneistot ovat tyyliltään moderneja ja ajattomia. Pohjaratkaisujen monipuolinen ja tehokas käytettävyys on huomioitu korjaussuunnittelussa. Kaikki pinnat on uusittu, sekä kiintokalusteet että materiaalit ovat laadukkaita ja varusteet korkeatasoisia. Säilytysratkaisut on suunniteltu tehokkaiksi. Lisäksi jokaiselle huoneistolle on varattu kellariin oma säilytystila. Suurimmassa osassa huoneistoja on asuntokohtaiset parvekkeet.

Aikataulu

Asunnot ovat muuttovalmiita 1.2.2024 ja ovat vuokrattavina Löydä koti-sivuilla nyt!

Uuteen kotiin helmikuussa 2024

Hämeentie 40:n täysin uudistetut asunnot ovat nyt vuokrattavissa sivuillamme. Valitse mieleisesi kaupunkivuokrakoti Kallion parhaalta paikalta nyt!

Varaa omasi

Lisätietoa