Näyttelijäntie 24, Pohjois-Haaga, Helsinki

Koti perinteikkäässä Pohjois-Haagassa

Pohjois-Haaga on perinteinen ja vehreä asuinalue, jossa on loistavat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Täällä sijaitsee Näyttelijäntie 24, joka muodostuu neljästä kodikkaasta tiiliverhoillusta kerrostalosta avaralla tontilla.

Pohjois-Haaga on perinteinen ja vehreä asuinalue, jossa on loistavat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Pirkkolan urheilupuiston alue alkaa aivan taloyhtiön takapihalta ja koko kaupunginosan läpi kulkee useita puistomaisia kävelyreittejä. Alueelta löytyy useita kouluja ja päiväkoteja sekä päivittäispalvelut. Lisäksi kävelyetäisyydellä on kirjasto, apteekki ja terveysasema. Juna-asema sijaitsee kävelyetäisyydellä ja Hämeenlinnanväylää kulkee useita seutu- ja U-linjoja Vantaan, Klaukkalan ja Nurmijärven suuntiin.

Aikataulu

Asunnot ovat muuttovalmiita 1.11.2023, ja ne ovat nyt vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla.

Kiinnostuitko?

Selaile Näyttelijäntie 24:n vapaita asuntoja ja valitse uusi kotisi!

Remonttihuolista vapaa koti

Sisätilojen ilme on rauhallinen ja antaa helposti täydennettävän, neutraalin taustan omalle tyylillesi. Keittiön harmoniset värit jatkavat alkuperäisten kivi-ikkunalautojen väritystä. Kaapistot ovat puukuvioitua valkoista laminaattia, taustalevy vaaleanharmaa ja tasot neutraalin väristä kivijäljitelmälaminaattia. Lattiat asuinhuoneissa ovat vaaleanharmaata tammilaminaattia.

Täysin remontoidussa, raikkaassa kylpytilassa voi suihkutella huoletta: seinillä on perinteikkäät valkoiset 15 x 15 cm laatat ja lattiat on laatoitettu pienemmällä, vaaleanharmaalla laatalla. Märkätilojen ajattomilla, kotimaisilla Kide-kylpyhuonekalusteilla on 25 vuoden kestävyystakuu.

Kattavat yhteistilat

Polkupyörille ja lastenvaunuille on maan tasalla sijaitsevat varastonsa, joista pääsee suoraan ulos. Taloyhtiöllä on myös kerhotila. Huoneistovarastot ovat talon alimmassa kerroksessa, lämpimissä tiloissa. Kohde lämpenee kaukolämmöllä ja lukitus on toteutettu iLOQ-järjestelmällä. Vuokralle tarjolla on myös noin 60 autopaikkaa, sähköistettyjä latauspaikkoja 4.

Lisää uusia ja uudistettuja koteja

Katso täältä kaikki uudet ja uudistetut SATO VuokraKodit, jotka ovat varattavissa tai juuri valmistuneet.

Katso vapaat kodit

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Uutiskirjeemme tilaajat saavat uusimmat SATO-kuulumiset ensimmäisten joukossa.