Piispantie 5, Pitäjänmäki, Helsinki

Kotoisa pihapiiri ja 1950-luvun tunnelmaa

Piispantiellä viihdytään usean talon yhteisessä pihapiirissä. Pitäjänmäki sopii monenlaiselle asujalle: kattavat palvelut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät lähietäisyydeltä.

1950-luvun tunnelmaa ja pihapirin väljyyttä

Yhtenäisellä, rauhallisella ja kodikkaalla alueella, Espoon rajan tuntumassa on SATOlla useampi taloyhtiö samassa pihapiirissä. Vehreät leikkipihat ja lapsiystävällinen ympäristö sekä matala arkkitehtuuri lisäävät alueen viihtyisyyttä. Talot on nimetty hyväntuulisesti Aleksis Kiven teoksen Seitsemän veljestä mukaan ja Piispantie 5:n talot ovat Timo, Toukola ja Lauri. Näistä keskimmäinen on valmistunut -93 ja muut -64. Piispantie 5:n asukkaat voivat varata saunavuoron Piispantie 3:n talosaunasta.

Helppoa liikkumista

Pitäjänmäellä on useita päiväkoteja sekä päivittäispalvelut lähietäisyydellä. Alueella on viihtyisä leikkipuisto ja Talin Tenniskeskus ja liikuntapuisto sijaitsevat kilometrin säteellä. Talin kartanonpuiston mailla ja Pajamäessä on useita kauniita kävelyreittejä, jotka kutsuvat reippailemaan ja talvisin lähistöltä löytyvät myös hoidetut hiihtoladut. Alueelle pääsee junan lisäksi Vihdintietä kulkevilla useilla seutu- ja U-linjoilla Espoon, Vantaan, Klaukkalan ja Takkulan suuntiin.

Aikataulu

Asunnot ovat muuttovalmiita maaliskuussa 2023 ja ne nyt vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla!

Kiinnostuitko?

Selaile vapaita asuntoja ja valitse uusi kotisi!

Lisätietoa

Uudistettu, tunnelmallinen koti Piispantieltä

Puhtaita pintoja, kauniita näkymiä ja tehokkaita tilaratkaisuja. Tutustu Piispantie 5:n taloon ja selaile valmistuvia koteja.

Tutustu koteihin

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Uutiskirjeemme tilaajat saavat uusimmat SATO-kuulumiset ensimmäisten joukossa.