Heittoniitynkuja 5, Hervantajärvi, Tampere

Urbaanin ja luonnonläheisen asumisen parhaat puolet

Kaipaatko rauhallista asuinaluetta, jossa kaikki palvelut ovat ratikkamatkan päässä? Hervantajärvi kutsuu luonnon lähellä viihtyvää, urbaania asukasta. Valitse ja varaa omasi nyt!

Ratikalla Tampereelle, takapihalta luontopolulle!

Hervantajärvelle nousevien asuinrakennusten suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. Talojen lämmönlähteenä on maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta energiaa. Maalämpö vähentää hiilidioksidipäästöjä ja maalämmön etuna on, että sitä voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen. Lisäksi vuokrakotitaloon toteutetaan uusiutuvaa energiaa tuottava aurinkovoimala.

Kestävät valinnat on huomioitu myös liikkumisessa. Kaikilla autopaikoilla on varaus sähköautojen lataamiseen. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on myös Omagon yhteiskäyttöauto, jonka paikka on Hervantajärven Helmen pihalla.

Tilava parveke ja monipuoliset yhteiset tilat

Jokaisessa kodissa on oma lasitettu parveke ja osassa maantasolla sijaitsevista asunnoista lisäksi terassi. Asuinrakennuksista löytyy kaikille asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat sekä monipuoliset säilytystilat mm. irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle sekä polkupyörävarastot.

Kaupunki lähellä, luonto vielä lähempänä

Hervantajärvi sijaitsee 12 kilometrin päässä Tampereen keskustasta ja noin kahden kilometrin päässä Hervannan kaupunginosasta, jossa asuu noin 25 000 asukasta. Hervantajärveltä Tampereen keskustaan ajaa autolla tai matkustaa raitiovaunulla 20 minuutissa. Tampereen ratikan päätepysäkki on Hervantajärvellä. Hervantajärven alue kehittyy voimakkaasti lähivuosina. Asuinkorttelien keskelle sijoittuu kaupunkipuisto ja aluetta ympäröi laaja metsäinen virkistysalue, joka tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet.

Aikataulu

Rakennustyöt alkoivat kesällä 2021 ja asunnot ovat muuttovalmiita maaliskuussa 2023. Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla.

Kiinnostuitko?

Selaile vapaita asuntoja ja valitse uusi kotisi!

Lisätietoa

Uusi, luonnonläheinen koti Hervantajärveltä

Puhtaita pintoja, kauniita näkymiä ja tehokkaita tilaratkaisuja. Tutustu Heittoniitynkuja 5:n taloon ja selaile valmistuvia koteja.

Tutustu vapaisiin koteihin

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Uutiskirjeemme tilaajat saavat uusimmat SATO-kuulumiset ensimmäisten joukossa.