Pataljoonantie 3-5, Hyrylä, Tuusula

Modernia asumista Hyrylän keskustassa

Tuusulan Rykmentinpuistoon Hyrylän keskustaan rakentuu upouusia vuokra-asuntoja. Osoitteeseen Pataljoonantie 3−5 nousee kaksi viisikerroksista kerrostaloa, joissa on yhteensä 92 uutta kotoisaa ja toimivaa vuokra-asuntoa.

Vanhan kasarmialueen tunnelmaa, uusia SATO VuokraKoteja

Tuusulan Rykmentinpuistoon rakentuva uusi asuinalue sijaitsee Hyrylän vanhalla kasarmialueella liikenteen pääväylien läheisyydessä. Rykmentinpuiston valmistuessa alueella asuu yli 15 000 asukasta.

Rykmentinpuistosta Helsinkiin on reilu puolen tunnin matka autolla ja Helsinki-Vantaan lentokentälle noin 15 minuutin matka. Tuusulan julkinen liikenne toimii HSL-alueella: bussilla pääsee muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle Keravan rautatieasemalle, kehäradalle Leinelään ja myös suoraan Helsinkiin.

Ruokakaupat, terveyskeskus, uimahalli, urheilukeskus ja kirjasto ovat kävelymatkan päässä. Alueelle on tulossa uusia päiväkoteja, peruskoulu sekä Lukiokampus Monio, jonka rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Lähistöllä oleva Tuusulanjärvi pyöräilyreitteineen ja kulttuurikohteineen tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet monipuoliseen vapaa-ajanviettoon.

Tuusulan Hyrylän alue on yksi Helsingin seudun merkittävistä ja kehittyvistä aluekeskuksista, jossa hyvät palvelut, viihtyisä asuminen ja pikkukaupunkimainen ympäristö yhdistyy erinomaisten liikenneyhteyksien kautta koko laajaan pääkaupunkiseudun alueeseen.

Esittely
tiistaina 16.4. kello 16.30 - 16.45

Kestävät valinnat ohjaavat suunnittelua

Talojen suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. Kohde on A-energialuokkaa. Rakennusten lämmönlähteeksi tulee kaukolämpö, sillä pohjavesialueelle ei voida toteuttaa maalämpöä. Rakennuksissa on myös aurinkopaneelit sekä tuloilman viilennys.

Rakennusten julkisivu on vaaleaa tiililaattaa. Kerrostalojen kaikissa asunnoissa on parvekkeet, kadunpuolella alimpien kerrosten asunnoissa on ranskalainen parveke.

Talossa on asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat ja ulkovälinevarasto sekä irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle.

Kiinteistön omalla pihalla on 65 autopaikkaa, joista suurin osa on katettuja autopaikkoja ja 10 tallipaikkaa. Kaikilla autopaikoilla on sähköauton latausmahdollisuus.

Aikataulu

Muuttamaan pääsee 1.2.2023 alkaen ja asunnot ovat jo nyt vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla - sivuilla.

Täysin uusi koti Tuusulan parhaalta paikalta

Tutustu Pataljoonantie 3-5:een ja valitse vapaista vuokrakodeista omasi!

Tutustu taloon

Tasokasta varustelua ja toimivia tilaratkaisuja

Tuusulan Pataljoonantie 3-5 löytyy koti monenlaisiin elämäntilanteisiin. Asuinrakennuksien arkkitehtuuri muodostuu modernista harjakatosta, parvekepielien vaihtelevuudesta ja vaalean tiililaatan erilaisista ladonnoista. Piha-alueella on monipuolisesti tilaa leikille ja oleskelulle. Pihan oleskelualueilta on suora pääsy Kirkonmäen rinteen puistoon.

Eri huoneistotyypit on suunniteltu toiminnallisuus ja viihtyisyys edellä. Yksiöissä sängylle on oma alkovi, jolloin avointa tilaa jää vapaasti muuten kalustettavaksi. Useissa kaksioissa saareke tuo lisää säilytystilaa. Isoimmissa kolmioissa on omat saunat ja erillinen wc kylpyhuoneen lisäksi. 3H+KT ja 4H+KT pohjaratkaisuissa on vaihtoehtoina isompaa avointa oleskelutilaa sekä ratkaisuja, joissa olohuone ja ruokailutila ovat omina tiloinaan. Isoimmista 4H+KT+S asunnoista on näkymät kahteen ilmansuuntaan.

Jokaisessa asunnossa on korkeatasoiset varusteet ja oma lasitettu parveke. Asunnoista avautuu näkymiä kohti vehreää puistoa tai kehittyvää Rykmentinpuiston asuinaluetta.

Uuteen kotiin helmikuussa 2024

Pataljoonantie 3:n täysin uudistetut asunnot ovat nyt vuokrattavissa sivuillamme. Valitse mieleisesi vuokrakoti virkeästä Tuusulasta nyt!

Lisätietoa

Etkö jaksa odottaa?

Katso täältä uudet ja uudistetut SATO VuokraKodit, jotka ovat jo varattavissa tai juuri valmistuneet.

Katso vapaat kodit

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Uutiskirjeemme tilaajat saavat uusimmat SATO-kuulumiset ensimmäisten joukossa.