Pataljoonantie 3-5, Hyrylä, Tuusula

Modernia asumista Hyrylän keskustassa

SATO rakennuttaa Tuusulan Rykmentinpuistoon Hyrylän keskustaan uusia vuokra-asuntoja, osoitteeseen Pataljoonantie 3−5. Kohteeseen rakennetaan kaksi viisikerroksista kerrostaloa, joissa on yhteensä 92 uutta vuokra-asuntoa.

Kestävät valinnat ohjaavat vuokra-asuntojen suunnittelua

Rakennusten julkisivu on vaaleaa tiililaattaa. Kerrostalojen kaikissa asunnoissa on parvekkeet, kadunpuolella alimpien kerrosten asunnoissa on ranskalainen parveke.

Talojen suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. Kohde on A-energialuokkaa. Rakennusten lämmönlähteeksi tulee kaukolämpö, sillä pohjavesialueelle ei voida toteuttaa maalämpöä. Rakennuksissa on myös aurinkopaneelit sekä tuloilman viilennys.

Kiinteistön omalla pihalla on 61 katettua autopaikkaa ja kymmenen autotallia. Kaikilla autopaikoilla on sähköauton latausmahdollisuus. Talossa on asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat ja ulkovälinevarasto sekä irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle.

Vanhan kasarmialueen tunnelmaa, uusia SATO VuokraKoteja

Tuusulan Rykmentinpuistoon rakentuva uusi asuinalue sijaitsee Hyrylän vanhalla kasarmialueella liikenteen pääväylien läheisyydessä. Rykmentinpuiston valmistuessa, alueella asuu yli 15 000 asukasta. Rykmentinpuistosta Helsinkiin on reilu puolen tunnin matka autolla ja Helsinki-Vantaan lentokentälle noin 15 minuutin matka. Tuusulan julkinen liikenne toimii HSL-alueella: bussilla pääsee kolmen kilometrin päässä sijaitsevalle Keravan rautatieasemalle, kehäradalle Leinelään ja myös suoraan Helsinkiin. Ruokakaupat, terveyskeskus, uimahalli, urheilukeskus ja kirjasto ovat kävelymatkan päässä. Alueelle on tulossa uusia päiväkoteja, peruskoulu sekä Lukiokampus Monio, jonka rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Lähistöllä oleva Tuusulanjärvi pyöräilyreitteineen ja kulttuurikohteineen tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet monipuoliseen vapaa-ajanviettoon.
Tuusulan Hyrylän alue on yksi Helsingin seudun merkittävistä ja kehittyvistä aluekeskuksista, jossa hyvät palvelut, viihtyisä asuminen ja pikkukaupunkimainen ympäristö yhdistyy erinomaisten liikenneyhteyksien kautta koko laajaan pääkaupunkiseudun alueeseen.

Aikataulu

Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla alkuvuodesta 2024.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi ja kerromme lisää!

Jätä yhteystietosi

Sijainti
Pataljoonantie 3-5, Rykmentinpuisto, Tuusula

Vuokrattavia asuntoja
92

Rakennusten lukumäärä
2

Huoneistotyypit
1h+kt 32 kpl
2h+kt 11 kpl
3h+kt 34 kpl
4h+kt 15 kpl

Hissi
Kyllä

Yleiset tilat
Talosauna, kerhohuone, pesula, kuivaustilat, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarastot

Autopaikka/pysäköinti
Sähköauton latauspaikkoja

Laajakaista
Telia

Arvioitu valmistuminen
3/2024

Savuttomuus
Kyllä

Lämmitys
Kaukolämpö

Etkö jaksa odottaa?

Katso täältä uudet ja uudistetut SATO VuokraKodit, jotka ovat jo varattavissa tai juuri valmistuneet.

Katso vapaat kodit

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet uutiset uusista SATO kodeista ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin