Lincolninaukio 4, Keimolanmäki, Vantaa

Energiatehokasta asumista ja tunnelmallinen korttelipiha

SATO rakennuttaa Vantaan Keimolanmäkeen uusia vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja osoitteeseen Lincolninaukio 4. Kohteeseen rakennetaan kaksiportainen kahdeksankerroksinen kerrostalo, joissa on yhteensä 159 asuntoa.

Mielenkiintoisia ja kestäviä rakennusratkaisuja

Kerrostalon sisäpihan puolella kaikissa asunnoissa on betoniset parvekkeet. Rakennuksessa on myös ranskalaisia parvekkeita. Keimolankaarteen puolella ylemmissä kerroksissa on puiset ulokeparvekkeet, joiden hiilijalanjälki on negatiivinen eli puusta valmistettu parveke sitoo elinkaarensa aikana enemmän hiilidioksidia ilmasta kuin tuottaa sitä.

Lyömätöntä energiatehokkuutta

Rakennuksen suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. Kohde on A-energialuokkaa. Rakennuksen lämmönlähteenä on maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta energiaa. Maalämpö vähentää hiilidioksidipäästöjä ja lisäksi maalämmön etuna on, että sitä voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen. Rakennuksessa on myös aurinkovoimala.

Kattavat yhteiset tilat ja tilaa leikkiä

Omalla pihalla on 11 autopaikkaa ja viereisessä pysäköintilaitoksessa 170 autopaikkaa. Kaikilla autopaikoilla on sähköauton latausmahdollisuus. Rakennuksen suunnittelussa on huomioitu myös yhteiskäyttöautot talon asukkaille.

Talossa on kaikille asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat sekä monipuoliset säilytystilat mm. irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle sekä varastotilat polkupyörille. Piha-alueella on viereisen tontin kanssa yhteinen korttelileikkipiha. Samaan kortteliin on valmistumassa myös päivittäistavarakauppa.

Uppoudu mielenkiintoiseen lähihistoriaan ja nauti upeista yhteyksistä

Keimolanmäen asuinalue sijaitsee Hämeenlinnanväylän länsipuolella vajaan kilometrin päässä Kehäradan Kivistön juna-asemasta. Kivistöön on tulossa koko alueen palveluiden ja kauppojen keskittymä. Kivistön asemalta pääsee kätevästi junalla mm. lentokentälle, Tikkurilaan ja Myyrmäkeen sekä Helsingin keskustaan. Läheinen Hämeenlinnanväylä palvelee omalla autolla liikkuvia. Keimolanmäen alue on luonnon ympäröimä, Petikon monipuolisten ulkoilumaastojen tuntumassa ja lähellä Keimolan golfkenttää. Keimolanmäessä on päiväkoti ja koulu. Seudun autourheiluhistoriasta muistuttavat mm. katujen nimet ja puistoihin ja pihoille sijoittuvat taideteokset.

Aikataulu

Rakentaminen alkoi lokakuussa 2021 ja asunnot ovat muuttovalmiita kesäkuussa 2023. Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla keväällä 2023.

Lincolninaukio 4

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi ja kerromme lisää!

Jätä yhteystietosi

Mielenkiintoisia ja kestäviä rakennusratkaisuja

Talon tiedot

Sijainti
Jokiniementie 46 ja 48, Veräjämäki, Oulunkylä, Helsinki

Vuokrattavia asuntoja
222

Rakennusten lukumäärä
3

Huoneisto tyypit
1h+kt 94 kpl
2h+kt 47 kpl
3h+kt 60 kpl
4h+kt 21 kpl

Hissi:
Kyllä

Yleiset tilat
Talosauna, kerhohuone, pesula, kuivaustilat, polkupyörävarasto, irtaimistovarastot

Autopaikka/pysäköinti
Sähköauton latauspaikkoja

Laajakaista
Telia

Varallisuusrajat
Ei

Arvioitu valmistuminen
6/2023

Savuttomuus
Kyllä

Lämmitys
Maalämpö

Kuvassa Lupajantie 2:n luhtitalon parveke, jonka lasitusten läpi näkyy pihamaata, viereinen rakennus ja sininen syystaivas.

SATOn Osta vastuullisesti -kodit

Ulkopuolinen vastuullisuuspaneeli on valinnut kuusi SATOn vuokrakotitaloa mukaan Ostavastuullisesti.fi-sivuston kestävämpien valintojen joukkoon. Vuonna 2022 valmistuneet tai tulevina vuosina valmistuvat kotitalot ovat energiatehokkaita ja mainio valinta kestävämpiä valintoja etsivälle vuokralaiselle.

Lue lisää

Etkö jaksa odottaa?

Katso täältä uudet ja uudistetut SATO VuokraKodit, jotka ovat jo varattavissa tai juuri valmistuneet.

Katso vapaat kodit

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet uutiset uusista SATO kodeista ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje