Lincolninaukio 4, Keimolanmäki, Kivistö, Vantaa

Energiatehokasta asumista ja tunnelmallinen korttelipiha

Keimolankaarteen vanha rallirata ja varikko saavat uuden elämän, kun sinne valmistuu kokonaan uusi asuinalue. Keimolanmäki on luonnon ympäröimä, Petikon monipuolisten ulkoilumaastojen tuntumassa ja lähellä Keimolan golfkenttää. Vieressä on päiväkoti ja koulu, ja lisää palveluita löytyy Kivistön juna-aseman alueelta.

Uppoudu mielenkiintoiseen lähihistoriaan ja nauti upeista yhteyksistä

Kivistön Keimolanmäen asuinalue sijaitsee Hämeenlinnanväylän länsipuolella vajaan kilometrin päässä Kehäradan Kivistön juna-asemasta. Kivistöön on tulossa koko alueen palveluiden ja kauppojen keskittymä. Kivistön asemalta pääsee kätevästi junalla mm. lentokentälle, Tikkurilaan ja Myyrmäkeen sekä Helsingin keskustaan. Läheinen Hämeenlinnanväylä palvelee omalla autolla liikkuvia. Keimolanmäen alue on luonnon ympäröimä, Petikon monipuolisten ulkoilumaastojen tuntumassa ja lähellä Keimolan golfkenttää. Keimolanmäessä on päiväkoti ja koulu. Seudun autourheiluhistoriasta muistuttavat mm. katujen nimet ja puistoihin ja pihoille sijoittuvat taideteokset.

Kahden käyttötarkoituksen korkeat studioasunnot

Kaksiportaisessa kahdeksankerroksisessa talossa on yhteensä 159 SATO VuokraKotia yksiöistä saunallisiin 4h+kt -asuntoihin. Näistä 12 on katutasossa sijaitsevia liiketila-/studioasuntoja, jotka ovat pääosin 3,9 - 4,3 metriä korkeita. Studioasuntoihin lisää tilaa tuovat parvet, joiden alle on sijoitettu keitto- ja pesuhuonetiloja. Tämä on todellinen tilaisuus kaikille yrittäjähenkisille: työskentele ja asu samoissa, ilmavissa tiloissa!

Mielenkiintoisia ja kestäviä rakennusratkaisuja

Kerrostalon sisäpihan puolella kaikissa asunnoissa on betoniset parvekkeet. Rakennuksessa on myös ranskalaisia parvekkeita. Keimolankaarteen puolella ylemmissä kerroksissa on puiset ulokeparvekkeet, joiden hiilijalanjälki on negatiivinen eli puusta valmistettu parveke sitoo elinkaarensa aikana enemmän hiilidioksidia ilmasta kuin tuottaa sitä.

Lyömätöntä energiatehokkuutta

Rakennuksen suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. Kohde on A-energialuokkaa. Rakennuksen lämmönlähteenä on maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta energiaa. Maalämpö vähentää hiilidioksidipäästöjä ja lisäksi maalämmön etuna on, että sitä voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen. Rakennuksessa on myös aurinkovoimala.

Kattavat yhteiset tilat ja tilaa leikkiä

Omalla pihalla on 11 autopaikkaa ja viereisessä pysäköintilaitoksessa 170 autopaikkaa. Kaikilla autopaikoilla on sähköauton latausmahdollisuus. Rakennuksen suunnittelussa on huomioitu myös yhteiskäyttöautot talon asukkaille.

Talossa on kaikille asukkaille yhteiset sauna-, kerho-, pesula- ja kuivaushuonetilat sekä monipuoliset säilytystilat mm. irtaimistovarastot jokaiselle huoneistolle sekä varastotilat polkupyörille. Piha-alueella on viereisen tontin kanssa yhteinen korttelileikkipiha. Samaan kortteliin on valmistumassa myös päivittäistavarakauppa.

Aikataulu

Asunnot ovat muuttovalmiita kesäkuussa 2023. Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla nyt.

Nauti kehittyvän alueen eduista ja loistavista yhteyksistä

Keimolanmäki on luonnon ympäröimä, Petikon monipuolisten ulkoilumaastojen tuntumassa ja lähellä Keimolan golfkenttää. Vieressä on päiväkoti ja koulu, ja lisää palveluita löytyy Kivistön juna-aseman alueelta. Tutustu taloon ja vapaisiin asuntoihin nyt!

Tutustu koteihin

Kiinnostuitko?

Selaile Lincolninaukio 4:n vapaita asuntoja ja valitse uusi kotisi!

Lisätietoa

Kuvassa Lupajantie 2:n luhtitalon parveke, jonka lasitusten läpi näkyy pihamaata, viereinen rakennus ja sininen syystaivas.

SATOn Osta vastuullisesti -kodit

Ulkopuolinen vastuullisuuspaneeli on valinnut 15 SATOn uutta ja vanhempaa vuokrakotitaloa mukaan Ostavastuullisesti.fi-sivuston kestävämpien valintojen joukkoon. Nämä kotitalot ovat energiatehokkaita ja myös materiaaliensa puolesta mainio valinta kestävämpiä valintoja suosivalle vuokralaiselle.

Lue lisää

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Uutiskirjeemme tilaajat saavat uusimmat SATO-kuulumiset ensimmäisten joukossa.