Raudikkokuja 7 A ja B, Hakunila, Vantaa

Vaivatonta asumista upouudessa vuokrakodissa

Kaipaatko rauhallista paikkaa, jossa voi ladata akkuja ja rentoutua? Paikkaa, jossa arki sujuu ja perhe viihtyy? Uusista Raudikkokujan kodeista on lyhyt matka sekä luontoon että Hakunilan palveluiden äärelle.

Raudikkokujan ilme täydentyy, kun tontille rakentuu kaksiosainen vuokra-asuntokerrostalo entisten parkkipaikkojen tilalle. Raudikkokuja 3, 5 ja 10:n nykyisille pysäköintialueille rakennetaan asuinkerrostaloja sekä pysäköintialue. Pysäköintialueelle tulee autopaikkoja myös muiden SATO-taloyhtiöiden käyttöön. Rakennustyön yhteydessä parannetaan myös Raudikkokujan talojen nykyisiä piha-alueita mm. uusin istutuksin sekä leikkipaikan ja jätehuollon uusimisen myötä. Uusi rakennus on betonirunkoinen ja kadun puoleiset parvekkeet tehdään puusta.

Omat aurinkopaneelit ja maalämpö

Asuinrakennuksen suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. A-energialuokkaa olevassa asuinrakennuksessa on energiatehokkaat ikkunat, lämmön talteenotolla varustetultu ilmanvaihto sekä aurinkopaneeleja. Asunnot ja yhteistilat on suunniteltu tehokkaasti, mikä osaltaan vähentää rakennuksen energiankulutusta ja parantaa hiilijalanjälkeä.

Seuraava yleisesittely
keskiviikkona 13.12. kello 18.15 - 18.30

Aivan uutta: kahden käyttötarkoituksen korkeat studioasunnot

Raudikkokuja 7:ssa on asuntoja näppäristä yksiöstä aina kolmen makuuhuoneen perheasuntoihin. Alimmassa kerroksessa on lisäksi kahden käyttötarkoituksen studiomaisia liiketila-/asuinhuoneistoja. A-portaan katutason liiketila-/studioasuntojen julkisivun puoleinen korkeus nousee neljästä yli viiteen metriin. A1 on kaksikerroksinen ja muissa monikäyttöasunnoissa on rungon puolella parvi, jonka alle on sijoitettu keittiö- ja pesuhuonetiloja. B-portaan liiketila-/studioasunnoissa ei ole parvia, mutta avaruutta luova 3,5 metrin huonekorkeus sielläkin. Ensimmäisen kerroksen katuun rajautuvien liiketila-/studioasuntojen sisäänkäyntipihat on rajattu matalalla muurilla.

Hakunila - vuoden kaupunginosa

Hakunila valittiin vuoden 2015 kaupunginosaksi Suomen Kotiseutuliiton toimesta. Raatia miellytti erityisesti hakunilalaisten yhteisöllisyys ja asukkaiden aktiivisuus kaupunginosan tapahtumiin osallistumisessa. Alueen asukkaat ovat aktiivisia myös oman kotiseutunsa kehittämisessä ja heidän näkemyksensä kaupungin päättäjien tietoisuuteen välittää aluetoimikunta.

Kaikki palvelut lähellä

Hakunilasta löytyvät kaikki palvelut: päiväkodit, koulut, kirjasto ja kirkko sekä kaupalliset palvelut Hakunilan keskuksesta. Lähellä on myös Porttipuiston liikekeskus, josta löytyy monipuolisesti sekä palveluita, päivittäistavarakauppoja että sisustus- ja huonekaluliikkeitä.

Monipuolinen Hakunilan urheilupuisto valaistuine hiihtolatuineen ja sitä ympäröivät Ojangon ulkoilualueet kutsuvat liikkumaan, sisäliikunnasta pitäviä ilahduttaa alueen perinteikäs uimahalli. Alueen historiaa henkii Håkansbölen kartano, jonka puistossa ja puutarhassa järjestetään erilaisia asukastilaisuuksia. Pääväylien tuntumassa sijaitsevaan Hakunilaan kulkee useita eri bussilinjoja, joilla kulkeminen sujuu eri puolille pääkaupunkiseutua.

Aikataulu

Raudikkokuja valmistuu vaiheittain: A-rappu on valmis vuokrattavaksi 1.7.2023 ja B-rappu 1.9.2023. Huoneistot ovat nyt vuokrattavissa kotisivuillamme.

Kiinnostuitko?

Selaile Raudikkokuja 7 vapaita asuntoja ja valitse uusi kotisi!

Tästä kotiin

Lisätietoa

Raudikkokuja 7 on nyt vuokrattavissa!

Upouusiin Raudikkokujan asuntoihin pääset muuttamaan A-rapun osalta 1.7.2023 ja B-rappuun 1.9.2023. Tutustu kohteen vapaana oleviin SATO VuokraKoteihin tästä.

Katso vapaat kodit

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet uutiset uusista SATO kodeista ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje