Uutiskirjeen tilaus

lahjakorttiarvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ
SATO Oyj (y-tunnus: 0201470-5), myöhemmin ”SATO” tai ”me”
Käyntiosoite: Panuntie 4, 00610 Helsinki

OSALLISTUMISOIKEUS
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvathenkilöt pois lukien arvonnan valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

ARVONNAN AJANKOHTA
Arvontoja suoritetaan yksi kuukaudessa huhtikuulle 2023 asti. Ensimmäinen arvonta suoritetaan 17.11.2022.

OSALLISTUMINEN
Arvontaan osallistutaan tilaamalla SATO-uutiskirje. Kaikki SATO-uutiskirjeen tilaajat osallistuvat arvontaan automaattisesti ilman erillistä ilmoittautumista.

TIETOJEN KÄSITTELY
1.1 Kaikki uutiskirjeen tilaajat osallistuvat automaattisesti arvontaan. Käsittelemme uutiskirjeen tilaajien sähköpostiosoitteita arvonnan toteuttamiseksi. Palkinnon toimittamiseksi käsittelemme myös arvonnan voittajan nimi- ja osoitetietoja.
1.2 Annettujen tietojen rekisterinpitäjä on SATO.  SATO noudattaa henkilötietojen käsittelyssä tietosuojalainsäädäntöä. Tietojesi käsittelyä koskevissa asioissa ja kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@sato.fi
1.3 Uutiskirjeen toimittaminen perustuu uutiskirjeen tilaajan suostumukseen. Käsittelemme suostumuksen perusteella uutiskirjeen tilaajien sähköpostiosoitteita. Käsittelemme tietojasi arvonnan tarkoituksiin arpoaksemme voittajan ja ollaksemme yhteydessä voittajaan. Jos arvonnan voittaja haluaa toimittaa SATOlle toimitusosoitteen palkinnon toimittamiseksi, myös nimi- ja osoitetietojen käsittely perustuu henkilön suostumukseen.
1.4 Me emme siirrä tietojasi EU:n ulkopuolelle.
1.5 Arvonnan voittajien nimi- ja osoitetietoja säilytetään siihen saakka, kun arvonnan toteuttamiseksi on tarpeen. Jos meillä on jokin muu peruste käsitellä tietoja (esim. asiakassuhde), käsittelemme tietoja jatkossakin näihin tarkoituksiin. SATO ei luovuta arvonnan tarkoituksiin luovittamiasi tietoja kolmansille osapuolille.
1.6 Sinulla on oikeus pyytää päästä itseäsi koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista taikka käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä. Jos epäilet käsittelyn lainmukaisuutta, voit tehdä asiasta valituksen tietosuojaviranomaiselle.

PALKINTO
Palkinto on Ikean lahjakortti ja sen arvo on 100 euroa.

PALKINNON LUOVUTUS
Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla, jossa kysytään palkinnon toimitusosoite. Jos emme tavoita voittajaa 72 tunnin sisällä voitosta ilmoittamisesta, arvomme uuden voittajan.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
SATO vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistuva vapauttaa arvonnan järjestäjän sekä sen kumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvontaan osallistumisen esteenä olevat tietotekniset syyt tai muut ongelmat eivät ole SATOn vastuulla. SATO ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä tai sille koituneesta vahingosta. Selvyyden vuoksi todetaan, että SATO toimittaa palkinnon postitse arvonnan voittajan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen eikä SATO vastaa toimituksesta tai palkinnon perille toimittamisesta.

OSALLISTUJAN VASTUU
Osallistujan vastuulla on toimittaa oikeelliset yhteystiedot 72 tunnin kuluessa voittajan julkistamisesta. SATOlla on oikeus hylätä osallistuminen arvontaan, jos osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä tai häntä epäillään vilpistä.

VIRALLISET SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA
Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. SATO pidättää itsellään oikeuden sääntö- ja palkintomuutoksiin.

Tilaa uutiskirje ja osallistu arvontaan: