Hannuksenkuja 13

Espoo, Hannus
55 - 92,5 m2
0 asuntoa vapaana

Turvallinen pientaloyhteisö

Oma piha ja mukavat naapurit

Kaunis kolmentoista asunnon kiinteistö sijaitsee rauhallisella pientaloalueella Hannuksenkujan päässä. Kaksiot ja kolmiot ovat yksitasoisia rivi- ja paritaloasuntoja ja 4h+k+s -rivitalohuoneistot ovat kahdessa tasossa. Kaikissa kodeissa on viihtyisä asuntopiha ja ikkunallinen huoneistosauna. Neljän huoneen asunnoissa on pihan lisäksi parveke, joka avautuu isoimmasta makuuhuoneesta länteen. Kaikissa asunnoissa on jää-pakastinkaapin lisäksi tilavaraukset toiselle kylmälaitteelle sekä astian- ja pyykinpesukoneelle.

Hannuksenkuja 13 talot puretaan alkaen 1.10.2021. Asuntoihin on mahdollista tehdä vain määräaikaisia vuokrasopimuksia, joiden viimeinen mahdollinen päättymispäivä on 30.9.2021.

Hannus on viihtyisä omakoti-rivitaloalue, jota voi suositella erityisesti lapsiperheille. Lähimmät päivittäispalvelut löytyvät Suomenojalta ja Kaitaalta. Hannuksessa on päiväkoti ja lähimmät koulut sekä lukio sijaitsevat Iivisniemessä ja Suomenojalla. Ulkoilun ystävät nauttivat meren läheisyydestä ja monipuolisista kävely- ja pyöräilyreiteistä esimerkiksi Hyljelahden ja Kaitalahden kautta vaikkapa Suvisaaristoon saakka.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

13


Rakennusten lukumäärä

5


Huoneisto tyypit

2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

2h: 55 - 55 m2
3h: 76,5 - 76,5 m2
4h: 92 - 92,5 m2


Muut

Huoltoyhtiö