Nelikkokuja 10

Espoo, Matinkylä
46 - 60,5 m2
0 asuntoa vapaana

Rauhallinen talo

Modernit kodit Matinkylässä

Monipuolisen kauppakeskuksen vieressä sijaitsevassa kerrostalossa on vuokrattavana yksitoista valoisaa ja tyylikästä SATOKotia. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja.

Vuokrattavissa asunnoissa on viihtyisät parvekkeet ja valoisat, toimivat pohjaratkaisut. Asuinhuoneissa on kauniit tammiparkettilattiat ja mukavuuslattialämmitetyt kylpyhuoneet on kaakeloitu valkoisen ja harmaan tai valkoisen ja sinisen sävyin. Keittiötiloissa on valkoiset selkeälinjaiset kaapistot, tammea tai pähkinäpuuta mukailevat laminaattityötasot sekä vakiovarusteina UPOn astianpesukone, jää-pakastinkaappi ja keraaminen lattialiesi.

Matinkylässä kaupat, harrastuspaikat ja palvelut ovat lähettyvilläsi. Kävelymatkan päässä olevasta Iso Omenasta löydät kaikki tarvitsemasi päivittäispalvelut, mm. kaupat, ravintolat ja elokuvateatterin. Espoon kaupungin palvelutorilla on kirjasto ja terveysasema sekä muita julkisia palveluita. Metroasema ja bussiterminaali tarjoavat erinomaiset yhteydet eri puolille Espoota ja Helsingin suuntaan. Esimerkiksi matka Tapiolaan vie metrolla viitisen minuuttia ja Helsingin Rautatientorille parikymmentä minuuttia.

Matinkylässä ulottuvillasi on myös mainiot ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Matinkylän urheilupuisto jalkapallo- ja tenniskenttineen, jäähalli, skeittipuisto ja BMX-rata ovat lähistöllä. Espoon Rantaraitin ja Keskuspuiston laajat virkistys- ja ulkoilumaastot tarjoavat verrattomat puitteet ulkoiluun merellisissä maisemissa. Matinlahden rannassa kelpaa viettää kesäpäiviä.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

10


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

2h


Asuntojen koot

2h: 46 - 60,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot priman@priman.fi. Ei sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Martin Kollamaaasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kiinteistöhuolto Aiden Oy, Kukkumäenrinne 5 A 1, 02280, Espoo029 3700 132info@aiden.fi