Nelikkokuja 12

Espoo, Matinkylä
46 - 52 m2
1 asunto vapaana

Monipuolinen Matinkylä

Kodikkaat vuokra-asunnot

Ison Omenan vieressä sijaitsevassa kerrostalossa on vuokrattavana kymmenen kaunista ja valoisaa SATOKotia. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja.

Vuokrattavissa asunnoissa on selkeät, käytännölliset pohjaratkaisut. Pienempien kaksioiden parvekkeet on osittain lasitettu. Asuinhuoneissa on kauniit tammiparkettilattiat ja mukavuuslattialämmitetyt kylpyhuoneet on kaakeloitu valkoisen, harmaan ja tummanruskean sävyin. Keittiötiloissa on valkoiset selkeälinjaiset kaapistot, tammea mukailevat laminaattityötasot sekä vakiovarusteina UPOn astianpesukone, jää-pakastinkaappi ja keraaminen lattialiesi, kaikki valkoisia.

Matinkylässä kaupat, harrastuspaikat ja palvelut ovat lähettyvilläsi. Kävelymatkan päässä olevasta Iso Omenasta löydät kaikki tarvitsemasi päivittäispalvelut, mm. kaupat, ravintolat ja elokuvateatterin. Espoon kaupungin palvelutorilla on kirjasto ja terveysasema sekä muita julkisia palveluita. Metroasema ja bussiterminaali tarjoavat erinomaiset yhteydet eri puolille Espoota ja Helsingin suuntaan. Esimerkiksi matka Tapiolaan vie metrolla viitisen minuuttia ja Helsingin Rautatientorille parikymmentä minuuttia.

Matinkylässä ulottuvillasi on myös mainiot ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Matinkylän urheilupuisto jalkapallo- ja tenniskenttineen, jäähalli, skeittipuisto ja BMX-rata ovat lähistöllä. Espoon Rantaraitin ja Keskuspuiston laajat virkistys- ja ulkoilumaastot tarjoavat verrattomat puitteet ulkoiluun merellisissä maisemissa. Matinlahden rannassa kelpaa viettää kesäpäiviä.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

10


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

2h


Asuntojen koot

2h: 46 - 52 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@matinkylanhuolto.fi. Ei sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Martin Kollamaaasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Matinkylän Huolto Oy /Huolto, Gräsantörmä 2, 2. krs, 02200, ESPOO0980463211sato@matinkylanhuolto.fi