Merituulentie 38

Espoo, Niittykumpu
31 - 66 m2
3 asuntoa vapaana

tyylikkäät vuokra-asunnot Niittykummussa

Muuta metrokeskuksen naapuriin

Merituulentie 38 on Niittykummun Metrokeskuksen yhteydessä, korttelin itälaidalla. Talon edessä olevalta aukiolta pääsee kulkemaan kauppakeskukseen, metroasemalle ja Merituulentien alittavaan tunneliin. 12-kerroksisessa talossa on yksiöitä, kaksioita ja pienelle perheelle sopivia tehokkaita kolmioita. Pohjaratkaisuiltaan selkeissä kodeissa keittotilat yhdistyvät olohuoneisiin muodostaen tilavan tuntuisia oleskelualueita. Lähes kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, jossa on erillinen varastotila. Talon mukavuuksiin kuuluvat toimivat yhteistilat, mm. saunaosasto, pesula ja kuivaushuone. Autopaikat ovat korttelin alla pysäköintilaitoksessa.

Asunnot parvekkeineen sekä talo piha-alueineen ovat savuttomia.

Niittykumpu sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien ääressä. Länsiväylä, Turun moottoritie ja kehätiet I ja II tarjoavat nopeat liikenneyhteydet omalla autolla liikkuville. Kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Kappelirinteestä on metrokeskus, josta Länsimetro vie minuutissa Tapiolan urheilupuiston liikuntakeskukseen ja Matinkylän Iso Omenaan. Kahdessa minuutissa pääsee Tapiolaan ja Kamppiin matka kestää n. 14 minuuttia. Metrokeskuksesta löytyy myös erinomaiset kaupalliset palvelut: kaksi markettia, erikoiskauppoja sekä ravintoloita ja kahviloita. Myös suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit ja koulut löytyvät lähietäisyydeltä.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Pesutupa
Talosauna
Kuivaushuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

94


Rakennusten lukumäärä

3


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 31 - 42,5 m2
2h: 41,5 - 56 m2
3h: 60,5 - 66 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Pesutupa, Talosauna, Kuivaushuone


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@matinkylanhuolto.fiEi sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Matias Peltonenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Matinkylän Huolto Oy / Huolto, Gräsantörma 2, 2.kerros (Aspa), 02200, Espoo09 8046 3211sato@matinkylanhuolto.fi