Magneettikatu 8

Espoo, Saunalahti
30 - 76 m2
0 asuntoa vapaana

Uudet vuokra-asunnot Saunalahdenportissa

Ulkoilun ystävän toivekodit

Talossa on 32 asuntoa seitsemässä kerroksessa. Mukana on tasaisesti yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Asunnoissa on tehokkaat ja avarat neliöt, mutta myös valikoiden mielenkiintoisia persoonallisia ratkaisuja. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja monissa myös reilunkokoiset vaatehuoneet. Materiaalivalinnat ovat modernia ja moneen makuun sopivaa vaaleaa sekä murrettua vaaleanharmaata. Keittiön varustukseen kuuluu keraaminen liesi, kalusteuuni, astianpesukone ja kylmälaitteet. Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraukset.

Talon ulkoiluväline-, lastenvaunu- ja irtainvarastot, kuivaushuone ja kerhohuone ovat helposti heti 1. kerroksessa. Pohjakerroksessa sijaitsee myös katetulla vilvoittelutilalla varustettu saunaosasto. Pihalla on lasten leikkialue, oleskelukatos, omenapuita ja mahdollisuus pienviljelyyn.

Asunnot ja koko talo pihoineen ovat savuttomia.

Saunalahti on mäntykallioinen, kaunis ja vehreä asuinalue. Yli kahdeksantuhannen asukkaan kaupunginosassa on loistavat ulkoilumahdollisuudet, ja Bastvikin kartanon maat, rantaruovikot sekä Fiskarsinmäen lehto säilyttävät luonnon tiiviinä osana Saunalahtea. Alueella on mm. useita päiväkoteja, peruskoulu, neuvola, nuorisotilat, kirjasto sekä lähikauppa. Lisää palveluita löytyy Kivenlahdesta ja Espoonlahden keskustasta kolmen kilometrin säteeltä.

Saunalahdesta on kätevä liikkua niin julkisilla liikenneyhteyksillä kuin omalla autollakin. Pyöräilijää ilahduttavat hyvät kevyen liikenteen väylät. Bussiyhteydet sekä Helsingin suuntaan että eri puolille Espoota kulkevat aivan vieressä, eikä Länsiväyläkään ole kuin 1,5 kilometrin päässä. Tulevaisuudessa Länsimetro nopeuttaa liikkumista entisestään.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kerhohuone
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

32


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 30 - 30 m2
2h: 37 - 70 m2
3h: 61 - 70,5 m2
4h: 76 - 76 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Talosauna


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@tl-konserni.fiEi sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Matias Peltonenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi