Myötätuulenmäki 3

Espoo, Saunalahti
41,5 - 48,5 m2
0 asuntoa vapaana

Vuokra-asuntoja meren ja luonnon kainalossa

Viisi viihtyisää kotia

Uutuuttaankiiltelevällä viihtyisällä asuinalueella, meren läheisyydessä sijaitsevassa taloyhtiössä on SATOlla vuokra-asuntokäytössä viisi tyylikästä kotia. Muut kohteen asunnoista ovat osakehuoneistoja.

Kaikissa vuokra-asunnoissa on yli 10m2:n parveke, joka avautuu ilta-aurinkoon Saunalahdensalmen suuntaan.

Valoisat huoneet, tilavat kylpyhuoneet ja vaaleat lautaparkettilattiat ovat näiden kotien valtteja. Keittokomeroissa on jää-pakastinkaapin lisäksi astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Kauttaaltaan kaakeloiduissa kylpyhuoneissa on paikka pesutornille.

Saunalahti on mäntykallioinen, kaunis ja vehreä asuinalue. Yli kahdeksantuhannen asukkaan kaupunginosassa on loistavat ulkoilumahdollisuudet, ja Bastvikin kartanon maat, rantaruovikot sekä Fiskarsinmäen lehto säilyttävät luonnon tiiviinä osana Saunalahtea. Alueella on mm. useita päiväkoteja, peruskoulu, neuvola, nuorisotilat, kirjasto sekä lähikauppa. Lisää palveluita löytyy Kivenlahdesta ja Espoonlahden keskustasta kolmen kilometrin säteeltä.

Saunalahdesta on kätevä liikkua niin julkisilla liikenneyhteyksillä kuin omalla autollakin. Pyöräilijää ilahduttavat hyvät kevyen liikenteen väylät. Bussiyhteydet sekä Helsingin suuntaan että eri puolille Espoota kulkevat aivan vieressä, eikä Länsiväyläkään ole kuin 1,5 kilometrin päässä. Tulevaisuudessa Länsimetro nopeuttaa liikkumista entisestään.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Pesutupa
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Kerhohuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

5


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

2h


Asuntojen koot

2h: 41,5 - 48,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone, Talosauna


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot asiakaspalvelu@innoisannointi.fiEi sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Matias Peltonenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

L&T Kiinteistöhuolto Oy0106365000sato@lassila-tikanoja.fi