Saunalahdenkatu 18

Espoo, Saunalahti
64,5 - 81 m2
0 asuntoa vapaana

Kaksi kotia rauhallisessa kerrostalossa

Seesteinen Saunalahti

Korkealle mäenrinteelle nousseessa As Oy Espoon Saunalyhdyssä on SATOlla kaksi viihtyisää vuokra-asuntoa. Muut rauhallisen kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja.

Vuokrattavissa asunnoissa on tilavat lasitetut parvekkeet ja mukavan ilmavat pohjaratkaisut. Lattiamateriaalina on lakattu tammilautaparketti ja kaakeloiduissa kylpyhuoneissa on mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa on jää-pakastinkaappi, keraaminen liesi, astianpesukone ja tilavaraukset mikroaaltouunille ja pesutornille.

Saunalahti on mäntykallioinen, kaunis ja vehreä asuinalue. Yli kahdeksantuhannen asukkaan kaupunginosassa on loistavat ulkoilumahdollisuudet, ja Bastvikin kartanon maat, rantaruovikot sekä Fiskarsinmäen lehto säilyttävät luonnon tiiviinä osana Saunalahtea. Alueella on mm. useita päiväkoteja, peruskoulu, neuvola, nuorisotilat, kirjasto sekä lähikauppa. Lisää palveluita löytyy Kivenlahdesta ja Espoonlahden keskustasta kolmen kilometrin säteeltä.

Saunalahdesta on kätevä liikkua niin julkisilla liikenneyhteyksillä kuin omalla autollakin. Pyöräilijää ilahduttavat hyvät kevyen liikenteen väylät. Bussiyhteydet sekä Helsingin suuntaan että eri puolille Espoota kulkevat aivan vieressä, eikä Länsiväyläkään ole kuin 1,5 kilometrin päässä. Tulevaisuudessa Länsimetro nopeuttaa liikkumista entisestään.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

2


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

3h


Asuntojen koot

3h: 64,5 - 81 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot asiakaspalvelu@braleva.fiEi sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Matias Peltonenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy / Espoo, Soukantie, Soukantie 13, 02360, ESPOO(09) 801 3044asiakaspalvelu@braleva.fi