Soukankaari 5

Espoo, Soukka
32,5 - 95,5 m2
3 asuntoa vapaana

Remontoidut vuokra-asunnot keskeisellä paikalla

Viihdy vehreässä Soukassa

Soukankaari 5 sijaitsee rauhallisen kävelytien varrella kävelymatkan päässä suunnitellusta metroasemasta. Talossa on kolme porrasta ja viisi asuinkerrosta. Maanpäällisessä kellarikerroksessa on asukkaiden käytössä kaksi saunaosastoa, pesula ja kaksi kuivaushuonetta sekä lastenvaunu-, ulkoiluväline- ja irtaimistovarastot. 

Peruskorjatun 1970-luvun talon huoneistojen pintamateriaaleja on kunnostettu tai uusittu. Ajan hengen mukaisesti kodikkaissa asunnoissa on isot ja selkeät olohuoneet ja isommissa huoneistotyypeissä on erilliset ruokailukeittiöt. Yksiöitä ja pienempiä kaksioita lukuun ottamatta kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, jotka suuntautuvat länteen Soukanraitin puolelle.

Talo ja koko kiinteistöalue ovat savuttomia.

Soukan leimaa-antavin piirre on meren läheisyys ja upea luonto. Läheisessä Suvisaaristossa on kauniiden kävelypolkujen lisäksi mm. uimaranta. Alueella on kirjasto, useita päiväkoteja sekä ala-asteen koulu. Päivittäispalvelut löytyvät Soukan ostoskeskuksesta kävelyetäisyydeltä ja suuremmat hankinnat saa helposti tehtyä Kauppakeskus Lippulaivassa Espoonlahdessa tai Kauppakeskus Iso Omenassa Matinkylässä. Soukkaan ajaa Helsingistä noin 25 minuutissa ja bussillakin matka taittuu reilussa puolessa tunnissa. Länsimetron valmistuttua julkisella liikenteellä kulkeminen on vieläkin joustavampaa.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Pesutupa
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

40


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 32,5 - 32,5 m2
2h: 48,5 - 62 m2
3h: 77,5 - 77,5 m2
4h: 95,5 - 95,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Pesutupa, Talosauna


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@tl-konserni.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi