Jousenkaari 5

Espoo, Tapiola
21 - 60,5 m2
0 asuntoa vapaana

Viihtyisä pihapiiri loistopaikalla Tapiolassa

Peruskorjatut vuokra-asunnot

Jousenkaari 5 sijaitsee turvallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, alle kilometrin etäisyydellä Tapiolan keskuksesta.

Vehreän pihan ja puistoalueen ympäröimissä vuokra-asunnoissa on perinteiset selkeät ja tehokkaat pohjaratkaisut. Kolmioissa ja kaksioissa on itään tai länteen avautuvat parvekkeet. 1960-luvulla valmistuneen talon upeasti remontoiduissa kodeissa on vaalea ja rauhallinen värimaailma. Tehosteväreiksi on haettu Tapiolaan ja rakennusajan henkeen sopivia sävyjä, keltaista ja sinistä.

Talon yhteistiloissa on sauna, pesula ja kuivaushuone, joiden varaukset hoituvat sähköisen varausjärjestelmän kautta. Kaikilla asunnoilla on ullakolla oma irtaimistovarasto. Lisäksi kellaritiloissa on erikseen vuokrattavia lämpimiä irtaimistovarastoja. Urheiluvälineille ja polkupyörille löytyy säilytystilaa talon pohjakerroksen ulkovälinevarastosta.

Kunnostetulla luonnonläheisellä piha-alueella on lapsille turvallinen leikkialue, jonka yhteydessä on kasvillisuuden ympäröimä viihtyisä oleskelualue pöytäryhmineen. Polkupyörien säilytystä varten pihassa on pyöräkatos.

Tapiola on arvostettu puutarhakaupunginosa, ainutlaatuinen yhdistelmä palveluita, hyvin suunniteltua asumista, työpaikkoja ja viihtyisiä viheralueita. Kauppakeskus Ainoa ja Tapiolan urheilupuisto moninaisine liikuntapaikkoineen sijaitsevat aivan lähietäisyydellä. Metroasema on Tapiolan keskustassa kauppakeskus Ainoan yhteydessä, ja täältä suhautat metrolla Helsingin keskustaan 15 minuutissa. Perinteikkäässä kulttuuriympäristössä myös taide, teatteri ja musiikki ovat aina lähellä: kirjasto, EMMA - Espoon modernin taiteen museo, Espoon kaupunginteatteri ja Espoon musiikkiopisto sijaitsevat Tapiolan keskustassa.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ulkoiluväline­varasto
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Kerhohuone
Pesutupa
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

48


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 21 - 21 m2
2h: 40 - 40 m2
3h: 60,5 - 60,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ulkoiluväline­varasto, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Kerhohuone, Pesutupa, Talosauna


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@matinkylanhuolto.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Mikael Vitikainenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Matinkylän Huolto Oy /Huolto, Gräsantörmä 2, 2. krs, 02200, ESPOO0980463211sato@matinkylanhuolto.fi