Tuulikuja 4

Espoo, Tapiola
52 - 52 m2
1 asunto vapaana

Tapiolan tyylikkäin talo

Korkeatasoisia koteja

Hyvien kulkuyhteyksien varrella, tyylikkäässä osittain puuverhoillussa lamellitalossa on SATOlla vuokrattavana seitsemän persoonallista ja edustavaa kaksiota. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja.

Asuinhuoneiden kauniit lautaparkettilattiat, tilava kylpyhuone sekä valoisa ja avara olohuone lisäävät huoneistojen viihtyisyyttä. Asuntojen pyöreämuotoisilta parvekkeilta avautuvat näkymät itään ja etelään. Keittokomeroiden vakiovarusteisiin kuuluvat jää-pakastinkaapin lisäksi keraaminen liesitaso erillisine uuneineen, astianpesukone sekä mikroaaltouuni. Kylpyhuoneissa on tilavaraus pesutornille.

Tapiola on arvostettu puutarhakaupunginosa, ainutlaatuinen yhdistelmä palveluita, hyvin suunniteltua asumista, työpaikkoja ja viihtyisiä viheralueita. Kauppakeskus Ainoa ja Tapiolan urheilupuisto moninaisine liikuntapaikkoineen sijaitsevat aivan lähietäisyydellä. Metroasema on Tapiolan keskustassa kauppakeskus Ainoan yhteydessä, ja täältä suhautat metrolla Helsingin keskustaan 15 minuutissa. Perinteikkäässä kulttuuriympäristössä myös taide, teatteri ja musiikki ovat aina lähellä: kirjasto, EMMA - Espoon modernin taiteen museo, Espoon kaupunginteatteri ja Espoon musiikkiopisto sijaitsevat Tapiolan keskustassa.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Kerhohuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

7


Rakennusten lukumäärä

3


Huoneisto tyypit

2h


Asuntojen koot

2h: 52 - 52 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Mikael Vitikainenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy, Ruukinmestarintie 7, 02330, ESPOO0102052525vikailmoitukset@rasanenoy.fi