Majurinkatu 3

Espoo, Vermonniitty
23,5 - 81,5 m2
3 asuntoa vapaana

Uudet vuokra-asunnot Vermonniityssä

Kävelymatka kauppakeskus Selloon

Majurinkatu 3 on moderni 8-kerroksinen talo osana valoisaa kotikorttelia. Talossa on 87 kaunista vuokrakotia, napakoista yksiöistä ja kaksioista saunallisiin 4h+k -asuntoihin. Huolella mietityt pohjaratkaisut varmistavat sen, että pienimmissäkin kodeissa on valoa, avaria näkymiä ja helposti kalustettavat tilat. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. B-portaan 1. kerroksessa on pesula ja kuivaushuoneet ja molemmissa portaissa on yhteinen saunaosasto. Korttelin keskelle jää puistomainen piha-alue.

Vermonniitty sijaitsee Leppävaaran ja Vermon naapurissa. Alue lähiympäristöineen on täynnä elämää ja mahdollisuuksia harrastaa. Läheltä löytyy mm. golfkenttä, siirtolapuutarha, uimahalli, maauimala ja kiitettävä valikoima kahviloita. Kauppakeskus Sello lukuisine liikkeineen on kävelymatkan päässä ja alueen itäpuolelle rakennetaan asukastiloja, päivittäistavarakauppa ja liiketiloja pienmyymälöille. Lähistöltä löytyy kattavat peruspalvelut ja kouluja ja päiväkoteja tulee asukasmäärän kasvaessa vielä lisää. Vermonniityn sijainti Kehä I:n ja Turunväylän kupeessa tarkoittaa loistavia kulkuyhteyksiä kaikkialle. Autolla ajelet Helsinkiin vartissa ja junalla pääset Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Bussipysäkki on aivan vieressä ja lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Pesutupa
Kuivaushuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

87


Rakennusten lukumäärä

5


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 23,5 - 30,5 m2
2h: 42 - 52,5 m2
3h: 63 - 67 m2
4h: 81,5 - 81,5 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Pesutupa, Kuivaushuone, Talosauna


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@tl-konserni.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Heidi Lindholmasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi