Kaj Franckin katu 1

Helsinki, Arabianranta
39 - 45 m2
0 asuntoa vapaana

Arabianranta vastaa unelmiin

Kauniita koteja meren rannalla

Halutulla paikalla Vanhankaupungin selän ranta-alueella sijaitsevassa osakekohteessa SATOlla on vuokrattavana viisi tyylikkään viihtyisää kotia. Muut kohteen asunnot ovat osakehuoneistoja.

Asuinhuoneissa on koivuparkettilattiat ja märkätilojen lattiat on päällystetty tummanharmailla klinkkerilaatoilla. Kaakeloiduissa kylpyhuoneissa on lattialämmitys ja tilavaraus pesukoneelle. Keittiötiloissa on jää-pakastinkaappi ja tilavaraukset astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille.

Asunnoissa on huoneistokohtaisesti säädettävällä lämmön talteenotolla varustettu koneellinen sisäänpuhalluspoistoilmanvaihtojärjestelmä. 45m2 asuntojen parvekkeet avautuvat lounaaseen avaralle pihalle ja 39m2 asuntojen länteen Kaj Franckin Aukiolle. Parvekkeissa on kirkaslasiset kaiteet, joihin on asennettu alas vedettävät rullaverhot.

Arabianranta on yksi Helsingin uusimmista ja suosituimmista asuinalueista. Arabian tehtaiden ympärille on kasvanut trendikäs ja elinvoimainen kaupunginosa, jonka valtteja ovat meren läheisyys, erinomaiset kulkuyhteydet ja rosoisella tavalla viehättävä arkkitehtuuri. Alueen kaupalliset palvelut ovat keskittyneet kauppakeskus Arabiaan, johon on Kotisaarenkadulta matkaa nelisen sataa metriä. Lähistöltä löytyy useita päiväkoteja ja kouluja sekä liikuntapaikkoja. Alueella on useita kouluja ja oppilaitoksia, kuten Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnitteluin korkeakoulu, Pop & Jazz Konservatorio sekä Metropolia Ammattikorkeakoulu. Alueella on myös kirjasto- ja tiedekeskus Aralis. Ulkoilun ja liikunnan ystävät viihtyvät Arabianrannassa mainiosti. Rantapuiston monipuolisia kävelyreittejä pitkin pääsee jalan tai esimerkiksi pyöräillen Vanhankaupunginkoskelle ja jopa Herttoniemeen saakka. Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat kivenheiton päässä. Useat seutu- ja U-linjat kulkevat Kustaa Vaasan tieltä Espoon, Vantaan ja Jokivarren suuntiin.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Pesutupa
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Kerhohuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

5


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h


Asuntojen koot

1h: 39 - 45 m2
2h: 45 - 45 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone, Talosauna


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot toimisto@itkonen.fi. Ei sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Miika Mertaniemiasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kotikatu Harju, Harjukatu 7 / Aleksis Kivenkatu 10b, 00500, Helsinki010 270 8690harju@kotikatu.fi