Piritanaukio 2

Helsinki, Eiranranta
74,5 - 231 m2
0 asuntoa vapaana

Tilaa ja valoa Eiranrannassa

Isoja terasseja ja merimaisemia

Laatua ja tyylikkyyttä huokuvan taloyhtiön huoneistot ovat avaria ja näyttäviä. Asuntojen suunnittelussa on panostettu väljyyteen ja ilmavuuteen sekä materiaalien ajattomuuteen. Linjakkaat keittiötilat ovat arvostetun saksalaisvalmistaja Poggenpohlin korkeakiiltoista valkoista mallistoa ja miellyttävät vaativammankin kulinaristin silmää. Kauniit tammilautaparkettilattiat, kauttaaltaan kaakeloidut mukavuuslattialämmitetyt kylpyhuoneet sekä makuuhuoneiden liukuovelliset kaapistot tukevat huoneistojen selkeää tyyliä hillitysti.

Jokaisessa asunnossa on yksi tai useampi lasitettu parveke ja/tai terassi. Huoneistoissa on myös kameralla varustettu ovipuhelin ja tontin alla sijaitsevaan autohalliin pääsee hissillä suoraan porraskäytävistä.

Eiranranta on syntynyt viereisen Eiran kaupunginosan innoittamana, tavoitteena uudenlainen, omaleimainen asuinalue", kuvailee merellistä kaupunginosaa Piritanaukio 2:n suunnitellut arkkitehti Jan Söderlund. Vanhan Eiran kylkeen noussut kaunis asuinkortteli tuokin kevyen modernia ilmettä klassiseen kaupunkimaisemaan. Vehreiden puistojen ja leveiden rantabulevardien tunnelma, graniittimuurien jykevyys ja vaaleiden julkisivujen selkeys sekä meren läheisyys yhdistyvät Eiranrannassa vaivattomasti turvalliseen, laadusta tinkimättömään asumiseen.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Pesutupa
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Kerhohuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

20


Rakennusten lukumäärä

4


Huoneisto tyypit

2h, 3h, 4h, 5h+


Asuntojen koot

2h: 74,5 - 78,5 m2
3h: 102 - 174 m2
4h: 160 - 160 m2
5h+: 231 - 231 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Riikka Korhonenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kotikatu Ydin-Helsinki, Laivasillankatu 14, 00140, HELSINKI010 270 8100ydin-helsinki@kotikatu.fi