Kangaspellontie 1-5

Helsinki, Etelä-Haaga
24 - 81 m2
1 asunto vapaana

Upouudet pinnat ja modernit varusteet

Etelä-Haagan Kultareunassa viihdytään

Kolmen talon yhtiö sijaitsee Etelä-Haagassa, puistomaisella ja viihtyisällä Kultareunan alueella. Talojen nauhaikkunat, pulpettikatot sekä julkisivujen kupari ja punatiili luovat alueen 1950–60 -luvun tunnelmaa huokuvan ominaisilmeen.

Taloille tehdyssä peruskorjauksessa on kunnostettu asunnot ja yhteistilat sekä ympäristö. Jokaisella talolla on kuivaushuone, varastot ja tuuletusparveke. Lisäksi taloilla on yhteinen saunaosasto ja pesula.

Kauniiden asuntojen pinnat on kunnostettu tai uusittu talon henkeä kunnioittaen. Lattiat ovat tammilaminaattia ja asuntojen väliovet ovat pääsääntöisesti mahongin väriset. Keittiöissä on kiiltävän valkoiset yläkaapit ja alakaappien ovet ovat mustaa saarniviilua. Kaappien välitilassa on valkoiset laatat. Työtasot ovat vaaleaa laminaattia. Varusteina on jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja astianpesukone. Astianpesukone on integroitu kalusteisiin ja muiden kodinkoneiden näkyvät osat ovat rosterin värisiä. Kylpyhuoneiden seinät on laatoitettu valkoisella laatalla ja lattiat ovat mustaa kuusikulmaista laattaa. Pyykinpesukoneelle on tilavaraus. 

Talo ja koko kiinteistöalue ovat savuttomia.

Etelä-Haagan ilme on kodikas ja vehreä. Päivittäispalvelut, koulut ja päiväkodit sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä ja monipuoliset liikenneyhteydet takaavat pääsyn myös kattavampien palveluiden luo. Etelä-Haagassa on upeat mahdollisuudet ulkoilla vaihtelevissa maastoissa. Kävelyreittejä löytyy niin Korppaanpuistosta Meilahteen saakka kuin Talin liikuntapuistostakin.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kerhohuone
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Pesutupa
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

69


Rakennusten lukumäärä

4


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 24 - 46 m2
2h: 48 - 53 m2
3h: 61 - 81 m2
4h: 76 - 81 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Pesutupa, Talosauna


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Olli Eräniemiasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi