Suopellonkaari 61

Helsinki, Maunula
38 - 58 m2
0 asuntoa vapaana

Rauhaa, luontoa ja palvelutalo naapurissa

Tyylikkäitä senioriasuntoja

Haaveiletko huolettomasta elämästä ikäistesi seurassa vailla remonttiuhkaa tai mahdottomiin mittasuhteisiin kasvavia lumitöitä? Suopellonkaari 61 eli Asunto Oy Helsingin Kuusihovi on harkitsemisen arvoinen kotitalo 55-vuotta täyttäneille. Tyylikkäät talon kätkevät sisälleen valoisia, seesteisiä vuokra-asuntoja osakehuoneistojen naapureina. 

Kaikissa kodeissa on tilava lasitettu parveke, kaunis lakattu tammiparkettilattia ja kaakeloitu kylpyhuone mukavuuslattialämmityksellä. Pesulla käymistä helpottavat kylpyhuoneen tukikahvat ja suihkun kiinteä istuintuki. Kotikokkia ilahduttaa keittiötilojen laadukas varustelu: keraaminen liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone sekä korkea jää-pakastinkaappi. Kaapistossa on myös paikka mikroaaltouunille.

Ainakin yhden asukkaan tulee olla täyttänyt 55 vuotta tai asukkaan toimintakyky on heikentynyt sairauden tai vamman takia.

Suopellonkaaren tuntumaan kulkevat sekä tavalliset bussit että palvelulinja.

Asunnot ja koko talo pihoineen ovat savuttomia.

Maunula on leppoisa ja aktiivisesta asukastoiminnastaan tunnettu kaupunginosa Maunulanpuiston ja Pirkkolan ulkoilualueiden kainalossa. Pääasiassa 50-70-luvulla rakennettujen kerrostalojen ja viehättävien pientalojen värittämästä naapurustosta löytyvät lähikaupat, ravintolat ja kahvilat sekä sairaala, terveysasema ja kirjasto, jotka kaikki sijaitsevat kivenheiton päässä. Myös reippailumahdollisuudet ovat lähes rajattomat: Pirkkolan urheilupuisto on lähellä ja ulkoilusta nauttivat löytävät Maunulanpuiston puolelta Maunulan ulkoilumajan palveluineen.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Pesutupa
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Kerhohuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

13


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 38 - 38 m2
2h: 45,5 - 46 m2
3h: 58 - 58 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone, Talosauna


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Mervi Vanhanenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Tmi K. Nevalainen / ISS Palvelut Oy, Teollisuuskatu 33, 00510, Helsinki0200 155 00kalevi.nevalainen@laatutakuuketju.fi