Kutomotie 12a

Helsinki, Pitäjänmäki
34,5 - 74,5 m2
5 asuntoa vapaana

Aurinkoa, ulkoilua ja tyylikäs naapurusto

Valoisia vuokra-asuntoja

Kompakteja kaupunkikoteja vehreän Talin kainalossa

Kaarevaa Kutomotietä reunustava kerrostalo muodostaa saumattoman kokonaisuuden niin muiden uusien naapuritalojensa kuin vanhankin rakennuskannan kanssa. Aurinkoisissa asunnoissa on lasitetut, pihan puolelle avautuvat parvekkeet (ensimmäisen kerroksen kodeissa on asuntopiha) ja suurimmassa osassa oma sauna. Pintamateriaaleiltaan modernin skandinaaviset kodit ovat vaaleita. Asuinhuoneissa on valkolakattua tammea mukaileva laminaattilattia ja mukavuuslattialämmityksellä varustetut kylpyhuoneet on kaakeloitu. Kaikissa asunnoissa on vakiovarusteina jää-pakastinkaappi, nelilevyinen sähköliesi sekä astianpesukone. Kaikkiin kylpyhuoneisiin mahtuu pyykinpesukone kuivausrumpuineen.

Pitäjänmäellä on useita päiväkoteja sekä päivittäispalvelut lähietäisyydellä. Alueella on viihtyisä leikkipuisto ja Talin Tenniskeskus ja liikuntapuisto sijaitsevat kilometrin säteellä. Talin kartanonpuiston mailla ja Pajamäessä on useita kauniita kävelyreittejä, jotka kutsuvat reippailemaan ja talvisin lähistöltä löytyvät myös hoidetut hiihtoladut. Alueelle pääsee junan lisäksi Vihdintietä kulkevilla useilla seutu- ja U-linjoilla Espoon, Vantaan, Klaukkalan ja Takkulan suuntiin.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Pesutupa
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Kerhohuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

81


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 34,5 - 36 m2
2h: 44 - 59 m2
3h: 73 - 74,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Kerhohuone, Talosauna


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@tl-konserni.fiEi sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi