Koroistentie 6

Helsinki, Ruskeasuo
34 - 62 m2
1 asunto vapaana

Kotitalo Keskuspuiston kupeessa

Upeat vuokra-asunnot

Elokuussa 2007 valmistuneen keltaiseksi rapatun kerrostalon asunnot avautuvat länteen avoimelle korttelipihalle. Kaikissa huoneistoissa on parveke tai pihaterassi. Osassa asuntoja parvekkeet on lasitettu. Talossa on kuivaus- ja kerhohuone, ulkoiluväline- ja irtaimistovarastot. Pohjakerroksessa sijaitsee autohalli, josta vuokrattaville asunnoille on varattu autopaikat.

Asunnoissa on tasokkaat varusteeet ja materiaalit: asuinhuoneissa tammilautaparketti, kylpyhuoneet kauttaaltaan kaakeloitu ja lattioissa mukavuuslämmitys, tyylikkäät keittiökalusteet, keittiöissä pöytätasot kiveä, johon tiskiallas ja liesi upotettu, erillinen kalusteuuni, jää/pakastinkaappi pienemmissä asunnoissa ja isommissa erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi, kalusteisiin integroitu astianpesukone, tilavaraus mikroaaltouunille, kylpyhuoneessa tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle, kaapeli-TV.

Ruskeasuo on kodikas asuinpaikka keskellä kaupunkia rajoittuen Keskuspuistoon. Puistosta löytyy hyviä virkistys- ja ulkoilumahdollisuuksia. Lisäksi alueella on erinomaiset harrastusmahdollisuudet. Mannerheimintietä pitkin kulkee suuri määrä linja-autoja sekä myös raitiovaunu. Omalla autolla pääsee kulkemaan helposti eri suuntiin. Ruskeasuolla on mm. Steinerkoulu ja päiväkoti. Läheiseltä Laakson alueelta löytyy sairaala ja terveysasema. Keskustan runsaat palvelut ovat lyhyen matkan päässä.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Kerhohuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

3


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 3h


Asuntojen koot

1h: 34 - 34 m2
3h: 62 - 62 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Mikko Nummelaasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kotikatu Meilahti, Messeniuksenkatu 5, 00250, HELSINKI010 270 8800meilahti@kotikatu.fi