Kutomotie 12a

Helsinki, Tali
34,5 - 74,5 m2
7 asuntoa vapaana

Aurinkoa, ulkoilua ja tyylikäs naapurusto

Valoisia vuokra-asuntoja

Kompakteja kaupunkikoteja vehreän Talin kainalossa

Kaarevaa Kutomotietä reunustava kerrostalo muodostaa saumattoman kokonaisuuden niin muiden uusien naapuritalojensa kuin vanhankin rakennuskannan kanssa.

Aurinkoisissa asunnoissa on lasitetut, pihan puolelle avautuvat parvekkeet (ensimmäisen kerroksen kodeissa on asuntopiha) ja suurimmassa osassa oma sauna. Pintamateriaaleiltaan modernin skandinaaviset kodit ovat vaaleita. Asuinhuoneissa on valkolakattua tammea mukaileva laminaattilattia ja mukavuuslattialämmityksellä varustetut kylpyhuoneet on kaakeloitu. Kaikissa asunnoissa on vakiovarusteina jää-pakastinkaappi, nelilevyinen sähköliesi sekä astianpesukone. Kaikkiin kylpyhuoneisiin mahtuu pyykinpesukone kuivausrumpuineen.

Tali on kehittyvä kaupunkimainen ja vetovoimainen asuinalue, mistä löydät kaupunkiasumisen parhaat puolet. Kutomotieltä on sujuvat liikenneyhteydet muualle kaupunkiin ja päivittäispalvelut löytyvät vajaan 500 metrin säteeltä. Talin kartanon kaunis puistomainen miljöö luo parhaat puitteet kaikenlaiseen ulkoiluun. Alueen lukuisilla reippailureiteillä kulkija löytää tiensä pian Ison Huopalahden rannoille ja Munkkiniemeen asti. Kutomotien läheltä löytyvät myös palloiluhallit, urheilu- ja golf-kentät sekä viherpeukaloiden iloksi Talin viehättävä siirtolapuutarha.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Pesutupa
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Kerhohuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

81


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 34,5 - 36 m2
2h: 44 - 59 m2
3h: 73 - 74,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Pesutupa, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Kerhohuone, Talosauna


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@tl-konserni.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi