Kutomotie 14 A

Helsinki, Tali
30,5 - 64,5 m2
4 asuntoa vapaana

Rouheaa loft-tunnelmaa

Uudet vuokra-asunnot Pitäjänmäessä

Kutomotie 14 on entiseen teollisuusrakennukseen saneerattu loft-henkinen kerrostalo. Talon vahvaa identiteettiä ilmentää sisäänkäynnin juhlava katos ja porrashuoneen suuri puurakenteinen ikkuna sekä kattoikkunan valaisema valokuilu, jonka seinät on tapetoitu Birger Kaipiaisen Kiurujen yö -tapetilla. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on upeat, korkeat olohuoneet ja parvet, joilla mahtuu seisomaan. Ylimmän kerroksen asuntoihin ullakkotunnelmaa luovat vinot katot. Useimmissa asunnoissa on parveke tai ranskalainen parveke. Talon alakerrassa on korttelin asukkaiden käytössä yhteinen kerhotila, saunaosastot ja pesula. Lisäksi kellarista löytyvät varastotilat ja kulkuyhteys pihanalaiseen autohalliin. Pyöräilyn ystävää ilahduttaa tilava ulkoiluvälinevarasto, jossa on 68 polkupyöräpaikkaa. 

Asunnot ja koko talo pihoineen ovat savuttomia.

Tali on kehittyvä kaupunkimainen ja vetovoimainen asuinalue, mistä löydät kaupunkiasumisen parhaat puolet. Kutomotieltä on sujuvat liikenneyhteydet muualle kaupunkiin ja päivittäispalvelut löytyvät vajaan 500 metrin säteeltä. Talin kartanon kaunis puistomainen miljöö luo parhaat puitteet kaikenlaiseen ulkoiluun. Alueen lukuisilla reippailureiteillä kulkija löytää tiensä pian Ison Huopalahden rannoille ja Munkkiniemeen asti. Kutomotien läheltä löytyvät myös palloiluhallit, urheilu- ja golf-kentät sekä viherpeukaloiden iloksi Talin viehättävä siirtolapuutarha.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kerhohuone
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Talosauna
Pesutupa

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

63


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 30,5 - 34,5 m2
2h: 34 - 64,5 m2
3h: 52 - 54 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Talosauna, Pesutupa


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@tl-konserni.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi