Kutomotie 8a

Helsinki, Tali
31,5 - 73 m2
4 asuntoa vapaana

Aurinkoa, ulkoilua ja tyylikäs naapurusto

Persoonallisia koteja Talissa

Aurinkoa, ulkoilua ja uusia vuokra-asuntoja modernissa kaupunkikorttelissa!

Kerrassaan loistavien liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksien Talissa sijaitsevat kodit ovat vaaleita ja valoisia. Urbaanissa ympäristössä ja isolla vehreällä korttelipihalla viihtyvät niin nuoret pariskunnat kuin lapsiperheet ja varttuneemmatkin.

Asunnoissa on kauniit pähkinän sävyiset laminaattilattiat ja harmaa-valkoiseksi kaakeloiduissa kylpyhuoneissa mukavuuslattialämmitys. Keittiötiloissa on jää-pakastinkaappi, sähköliesi, astianpesukone ja paikka mikroaaltouunille. Kylpyhuoneissa on tilavaraus pesutornille. Kaikissa kodeissa on etelään tai lounaaseen leikkipihan puolelle antava piha tai lasitettu parveke.

Tali on kehittyvä kaupunkimainen ja vetovoimainen asuinalue, mistä löydät kaupunkiasumisen parhaat puolet. Kutomotieltä on sujuvat liikenneyhteydet muualle kaupunkiin ja päivittäispalvelut löytyvät vajaan 500 metrin säteeltä. Talin kartanon kaunis puistomainen miljöö luo parhaat puitteet kaikenlaiseen ulkoiluun. Alueen lukuisilla reippailureiteillä kulkija löytää tiensä pian Ison Huopalahden rannoille ja Munkkiniemeen asti. Kutomotien läheltä löytyvät myös palloiluhallit, urheilu- ja golf-kentät sekä viherpeukaloiden iloksi Talin viehättävä siirtolapuutarha.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Pesutupa
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Kerhohuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

68


Rakennusten lukumäärä

4


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 31,5 - 73 m2
2h: 43 - 56,5 m2
3h: 64,5 - 73 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Pesutupa, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Kerhohuone


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@tl-konserni.fi. Ei sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi