Kauniaistentie 13

Kauniainen, Keskusta
42,5 - 42,5 m2
0 asuntoa vapaana

Hyväntuulisia, laadukkaita vuokra-asuntoja

Tyylikäs talo

Kauniaisten keskustassa, kivenheiton päässä juna-asemasta sijaitsevassa kerrostalossa on vuokrattavana neljä tyylikästä SATOkotia. Muut viihtyisän ja ajattoman taloyhtiön asunnot ovat osakehuoneistoja.

Vuokrattavissa asunnoissa on laadukkaat, vaativampaakin asukasta miellyttävät pintamateriaalit. Asuinhuoneiden tammiparkettilattiat sointuvat monenlaiseen sisustamiseen ja kylpyhuoneiden hillityn valkoista seinäkaakelointia on piristetty turkoosein lasimosaiikein. Kylpyhuoneiden lämmityksellä varustetut lattiat on laatoitettu tummanharmaalla. Kaikissa asunnoissa on joko iso pihaterassi tai lasitettu parveke ja sälekaihtimilla varustetut ikkunat avautuvat itään.

Kauniainen on lintukoto Espoon keskellä. Pidetty ja arvostettu asuinalue kätkee sisälleen niin kattavat päivittäispalvelut kuin kirjastot, koulut ja päiväkoditkin. Vehreä luonnonläheinen ympäristö tarjoaa asukkailleen kauniita reippailureittejä esimerkiksi Gallträskin ympäri. Liikunnan ystävät ilahtuvat myös urheilukentästä sekä jää- ja uimahalleista.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

4


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

1h


Asuntojen koot

1h: 42,5 - 42,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Mikko Lipponenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Kotikatu Kauniainen, Nihtisillankuja 6, 02630, ESPOO010 270 8780kauniainen@kotikatu.fi