Sarvvikinrinne 4

Kirkkonummi, Sarvvik
42 - 84,5 m2
4 asuntoa vapaana

Uudet vuokra-asunnot

Luonnon helmassa, meren läheisyydessä

Sarfvikin kallioilla sijaitsevan taloyhtiön kahden kuusikerroksisen talon asukkaat pääsevät nauttimaan merellisistä ja metsäisistä luonnonläheisistä näkymistä. Taloihin tulee 50 kaunista ja laadukasta SATO VuokraKotia. Asuntoihin kuuluu lasitettu parveke tai maantasolla oleva terassi. Useimmissa asunnoissa on harrastusvälineiden säilytykseen erinomaisesti sopiva kylmä irtaimistovarasto parvekkeella tai terassilla. Talon asukkaiden käytössä on pesula ja yhteinen saunaosasto. Viherpeukaloiden iloksi pihalle tulee kasvimaa ja turvallisuutta lisää ovipuhelinjärjestelmä.

Vaaleiden ja valoisien kotien lattiat ovat laminaattia. Keittiökalusteiden ovet ovat raikkaan valkoiset ja laminaattityötaso on tumman puun sävyinen. Varustukseen kuuluu keraaminen liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja kylmälaitteet. Kodinkoneet ovat valkoisia. Kylpyhuoneet on kokonaan laatoitettu. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus.

Asunnot ja talot pihoineen ovat savuttomia.

Sarfvik sijaitsee Kirkkonummella, Espoonlahden länsipuolella Sarfvikin golfkentän ja Jorvaksentien välisellä alueella. Ainutlaatuinen sijainti meren ja arvostetun golfkentän välissä luo alueelle oman, vahvan identiteetin. Ajomatka Helsingin keskustaan taittuu puolessa tunnissa. Kirkkonummelle ajaa alle varttitunnissa. Lähimmät kaupalliset palvelut löytyvät Kivenlahdesta, jonne pääsee kätevästi moottoritien vieressä sijaitsevaa erillistä siltaa pitkin. Espoonlahden Lippulaivasta sekä Matinkylän Isosta Omenasta löytyvät palvelut ja kaupat lähes kaikkiin tarpeisiin. Tulevaisuudessa matkanteko nopeutuu, kun metrolinja Kivenlahteen toteutuu.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Pesutupa
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

50


Rakennusten lukumäärä

3


Huoneisto tyypit

2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

2h: 42 - 53,5 m2
3h: 61 - 66 m2
4h: 84,5 - 84,5 m2


Yleiset tilat

Pesutupa, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Talosauna


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot sato@tl-konserni.fiEi sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Matias Peltonenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130, ESPOO0207505360sato@tl-konserni.fi