Tieteenkatu 14

Tampere, Hervanta
29,5 - 72,5 m2
0 asuntoa vapaana

Uusi koti uudessa talossa

Viihdy Hervannan energisessä sykkeessä

Tieteenkatu sijaitsee keskeisellä paikalla kauppakeskus Duon lähellä. Talossa on yhteensä 90 viihtyisää vuokrakotia, kompakteista yksiöistä 72,5 m2:n kolmioon. Asunnoissa on väljät laatoitetut peseytymistilat ja lähes kaikissa on myös oma sauna. Asuinhuoneiden lattiapinnat ovat leveää pinjan sävyistä lankkua mukailevaa laminaattia. Keittiön varusteisiin kuuluu modernit valkoiset kodinkoneet, mm. liesi, astianpesukone, jääkaappipakastin sekä varaus mikroaaltouunille. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle varaus.

Talossa on lisäksi talosauna ja kaksi kuivaushuonetta pyykin kuivaamiseen, lastenvaunuvarasto sekä ulkoiluvälinevarasto. Jokaiselle asunnolle on myös irtaimistovarasto kellarikerroksessa. Talon suojaisa yhteispiha on rauhoitettu oleskelulle ja lasten leikeille. Autopaikat sijaitsevat pääosin alueen omassa pysäköintitalossa.

Asunnot ja koko talo pihoineen ovat savuttomia.

Hervanta sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Hervanta on kooltaan ja asukasmäärältään pienen kaupungin kokoinen asuntoalue. Alueelta löytyvät kaikki palvelut kaupoista päiväkoteihin, joten Tampereen keskustaan kulkeminen ei ole välttämätöntä. Kulkuyhteydet keskustaan ovat kuitenkin hyvät niin lukuisien bussiyhteyksien kuin raitiovaunulinjankin ansiosta. Myös kevyenliikenteen väylät ovat monipuoliset ja omalla autolla kulkeminenkin vaivatonta. Hervannassa on myös loistavat ulkoilumahdollisuudet. Lenkkeilymaastot ovat erinomaiset ja marjamaastot ovat lähellä. Uimaan pääsee niin luonnonvesiin kuin uimahalliinkin.

Liikenneyhteydet löydät Nyssen reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

90


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 29,5 - 44,5 m2
2h: 43,5 - 65 m2
3h: 65 - 72,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Talosauna


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot hhkp@hhkp.fi. Ei sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Leena Laksolaasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

HH-Kiinteistöpalvelut Oy, Viinikankatu 53, 33800, TAMPERE010 3950 395hhkp@hhkp.fi