Tieteenkatu 14

Tampere, Hervanta
29,5 - 72,5 m2
1 asunto vapaana

Tampere, Hervanta

Kiinteistö Oy Tampereen Tieteenkatu 14

Kiinteistö Oy Tampereen Tieteenkatu 14 on valmistunut vuonna 2015. Tieteenkatu sijaitsee keskeisellä paikalla kauppakeskus Duon lähellä. Talossa on yhteensä 90 viihtyisää vuokrakotia, kompakteista yksiöistä 72,5 m2:n kolmioon. Asunnoissa on väljät laatoitetut peseytymistilat ja lähes kaikissa on myös oma sauna. Asuinhuoneiden lattiapinnat ovat leveää pinjan sävyistä lankkua mukailevaa laminaattia. Keittiön varusteisiin kuuluu modernit valkoiset kodinkoneet, mm. liesi, astianpesukone, jääkaappipakastin sekä varaus mikroaaltouunille. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle varaus.

Talossa on lisäksi talosauna ja kaksi kuivaushuonetta pyykin kuivaamiseen, lastenvaunuvarasto sekä ulkoiluvälinevarasto. Jokaiselle asunnolle on myös irtaimistovarasto kellarikerroksessa. Talon suojaisa yhteispiha on rauhoitettu oleskelulle ja lasten leikeille. Autopaikat sijaitsevat pääosin alueen omassa pysäköintihallissa.

Hervannan laaja palvelutarjonta ja runsaat vapaa-ajan harrastus mahdollisuudet luovat puitteet viihtyisälle asumiselle. Alueen oppilaitokset ovat tuoneet monia nuoria alueelle, ja moni on jäänyt sen myötä asumaan. Hyvät ratikkayhteydet ja testaillaan täällä jopa robottiautoja osana julkista liikennettä, niin tiedät olevan osana kehittyvää ja monipuolista kaupunginosaa.

Nyssen reittiopasHervannan uimahalliKauppakeskus Duo
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

90


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 29,5 - 44,5 m2
2h: 43,5 - 65 m2
3h: 65 - 72,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Talosauna


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot hhkp@hhkp.fiEi sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Leena Laksolaasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

HH-Kiinteistöpalvelut Oy, Viinikankatu 53, 33800, TAMPERE010 3950 395hhkp@hhkp.fi