Heittoniitynkuja 7

Tampere, Hervantajärvi
30,5 - 77,5 m2
0 asuntoa vapaana

Ei kuvia

Oma koti Hervantajärveltä

Helmi luonnon helmassa

Asunto Oy Hervantajärven Helmi sijaitsee uudessa asuinympäristössä luonnon ja liikenneyhteyksien läheisyydessä. Helmessä on asuntoja toimivapohjaisista yksiöistä kodikkaisiin neliöihin. Huoneistojen koot vaihtelevat 30,5 ja 77,5 neliön välillä. Valoisat kodit on suunniteltu muuntautumiskykyisiksi ja helposti kalustettaviksi. Osassa kodeista on erillinen alkovi, jonka voit sisustaa työhuoneeksi, mukavaksi makuusopeksi tai varustaa vaikka urheilutilaksi. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle. Kotien vaaleasävyiset materiaalit toimivat neutraalina pohjana mille tahansa sisustustyylille.

Tämän todellisen Helmen piha-alueella on istutusaltaita ja monipuolista kasvustoa asukkaiden käyttöön. Pihalla on oleskelupaikkoja, katoksia ja leikkipaikka. Polkupyörille on katetut, lukittavat varastot. Yhtiön käytössä olevat autopaikat ovat korttelin autohallissa.

Yhtiöllä on yhteiskäyttöinen kerho- ja saunatila, josta pääsee löylyjen jälkeen suoraan ulos vilvoittelemaan. Helmessä on asuntoja toimivapohjaisista yksiöistä kodikkaisiin neliöihin. Vaaleasävyisissä asunnossa on lasitettu parveke, josta on näkymät luontoon. Osassa maantasokerroksen asunnoissa on parvekkeen lisäksi oma terassi.

Valoisat asunnot on suunniteltu muuntautumiskykyisiksi ja helposti kalustettaviksi. Osassa asunnoista on alkovi, jonka voit sisustaa työhuoneeksi, mukavaksi makuusopeksi tai varustaa vaikka urheilutilaksi. Säilytystilaa löytyy sekä asunnoista että lämpimästä irtaimistovarastosta.

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

52


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h, 4h


Asuntojen koot

1h: 30,5 - 30,5 m2
2h: 37,5 - 46 m2
3h: 59,5 - 64,5 m2
4h: 65,5 - 77,5 m2


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot asuntopalvelu.tampere@sato.fiEi sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Marjo Kilpinenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

HH-Kiinteistöpalvelut Oy, Viinikankatu 53, 33800, TAMPERE010 3950 395hhkp@hhkp.fi