Sarvijaakonkatu 31 Alapeusonkatu 6

Tampere, Kaleva
29,5 - 60 m2
1 asunto vapaana

Tampere, Kaleva

Kiinteistö Oy Tampereen Alapeusonkatu 6

Alapeusonkatu 6 on osa uutta Tiilikylän korttelia, joka muodostuu viidestä kerrostalosta. Korttelin keskelle jää turvallinen yhteispiha, jossa tavataan naapureita. Selkeiksi ja joustaviksi suunniteltuja vuokrakoteja talossa on yhteensä 47 kpl. Pienemmät asunnot, yksiöt ja kaksiot soveltuvat erinomaisesti yhden ja kahden hengen talouksille. Pienehkö perhe taas saa kivan kodin tehokkaista päätykolmioista. Korttelipihan puolelle avautuvissa kaksioissa ja kolmioissa on oma terassi tai lasitettu parveke, joka sopii leppoisaksi kahvittelupaikaksi tai vaikkapa viherpeukalon omaksi keitaaksi. Muissa asunnoissa valoa ja viihtyisyyttä lisää ranskalainen parveke.

Talon mukavuuksiin kuuluu korttelin alla oleva pysäköintihalli, josta pääsee sisäkautta kuivin jaloin kotiovelle saakka. Polkupyörät säilytetään omassa katoksessaan pihalla ja muille harrastusvälineille löytyy paikka kellarikerroksen irtaimistovarastoista.

Kalevan kaupunginosassa palvelut ovat ulottuvillasi. Alueen Prismakeskus on avoinna ympärivuorokauden. Täältä löytyy myös mahtavat mahdollisuudet kuntoilijoille tarjolla on lukuisia kuntosaleja, sekä Tampereen maauimala. Päiväkodit, koulut ja oppilaitokset ovat nekin näppärästi kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Tampereen keskustaan taittuu nopeasti pyöräillen tai Sammonkatua kulkevilla busseilla ja ratikalla. Onhan tästä oivat yhteydet myös Hervantaan. Kaleva on ollut jo pitkään tunnettu ja suosittu asuinalue Tampereella.

Nyssen reittiopas
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

47


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 29,5 - 37,5 m2
2h: 51 - 52,5 m2
3h: 59,5 - 60 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot hhkp@hhkp.fiEi sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Elina Lehtinenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

HH-Kiinteistöpalvelut Oy, Viinikankatu 53, 33800, TAMPERE010 3950 395hhkp@hhkp.fi