Ratapihankatu 38

Turku, Keskusta
27 - 57 m2
0 asuntoa vapaana

Laadukasta asumista ydinkeskustassa

Koteja urbaaneille asujille

Kivenheiton päässä päärautatieasemasta sijaitsevat kodit vakuuttavat pohja- ja sisustusratkaisuillaan. Suojaisan pihan puolelle avautuvat isot parvekkeet on lasitettu, pienimmissäkin kodeissa on mukavasti säilytystilaa ja asuntojen materiaalit sopivat myös modernimpaan makuun.

Kaikissa kodeissa on parkettilattiat. Kaakeloiduissa kylpyhuoneissa on lattialämmitys. Keittiövarusteisiin kuuluvat jää-pakastinkaappi, astianpesukone ja keraaminen liesitaso kalusteuuneineen.

Vuokra-asuntojen lisäksi talossa on myös osakehuoneistoja.

Ratapihankadun kulkuyhteydet ovat loistavat. Junan lisäksi lähistöltä kulkee useita bussilinjoja eri puolille kaupunkia ja Turun kattava pyörätieverkosto ilahduttaa kaksipyöräisillä kulkevia.

Turun keskusta tarjoaa kaikki palvelut, mitä urbaani asukas osaa vaatia. Lähistöllä sijaitsevat niin kahvilat ja ravintolat kuin teatterit ja museotkin, virastoista, pankeista ja terveyspalveluista puhumattakaan. Yliopistolle kulkukin sujuu kätevästi. Myös liikunnan ja ulkoilun ystäville on tarjontaa: esimerkiksi Samppalinnan urheilupuistoon, Kupittaan puistoon ja jokirantaan on kävelymatka. Liikenneyhteydet tuskin voisivat olla paremmat, kun lähistöltä kulkee niin bussit kuin junatkin.

Liikenneyhteydet löydät Fölin reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

10


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h


Asuntojen koot

1h: 27 - 31 m2
2h: 57 - 57 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Talosauna


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot vuokraus.turku@sato.fiEi sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Jenni Mikkolaasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Turun KK-Huolto Oy, Eerikinkatu 33, 20100, TURKU0400 788 002turunkkhuolto@pp.inet.fi