Kupittaankuja 2 D

Turku, Kupittaa
30,5 - 58,5 m2
1 asunto vapaana

Vuokra-asuntoja Kupittaanpuistossa

Laadukasta kaupunkiasumista

Kupittaanpuiston korttelin laidalla sijaitsevassa 8-kerroksisessa talossa on yhdeksän kaunista vuokra-asuntoa, yksiöitä ja kaksioita. Yksiöissä on ranskalainen parveke ja kaksioissa tilava lasitettu parveke. Talon muut asunnot ovat osakehuoneistoja. 

Laadukkaasti sisustettujen kotien asuintilojen lattiat ovat vaaleaa parkettia. Keittiöissä on kiiltävät valkoiset kaapistot ja kivitasot. Ylä- ja alakaappien välissä on valkoinen lasi. Varustukseen kuuluu keraaminen liesitaso, erillisuuni, astianpesukone, jääkaappipakastin ja mikroaaltouuni. Kodinkoneet ovat rosteripintaisia. Kokonaan laatoitettujen kylpyhuoneiden väritys on harmoninen, lattiat ovat vaalean harmaat ja pääosin valkoisia seiniä elävöittää lattian sävyyn sopiva tehosteseinä. Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus.

Kupittaanpuistossa yhdistyvät luonnonläheisyys ja keskeinen sijainti. Arkkitehti Pekka Mäen suunnittelema uusi asuinkortteli sijoittuu koulutus- ja toimistokeskittymän, hyvien liikenneyhteyksien sekä Kupittaan historiallisen puistoympäristön saumakohtaan. Turun yliopistollinen sairaala ja Kupittaan asema ovat lähellä ja kauppatorillekin on matkaa vain muutama kilometri. Viereisestä Kupittaanpuistosta löytyvät monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä lapsille että aikuisille. Urheilusta kiinnostuneet voivat nauttia läheisen jäähallin ja jalkapallostadionin tarjonnasta. Korttelin keskellä oleva upea yhteispiha tarjoaa upeat puitteet viihtyisälle yhdessäololle.

Liikenneyhteydet löydät Fölin reittioppaasta »
Kuivaushuone
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Kerhohuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

9


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h


Asuntojen koot

1h: 30,5 - 30,5 m2
2h: 57 - 58,5 m2


Yleiset tilat

Kuivaushuone, Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot asuntopalvelu.turku@sato.fi. Ei sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Johanna Jokinenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Turun Kiinteistöässä Oy, Riimukatu 12, 20380, TURKU0400 521 258 (24 h)huolto@kiinteistoassa.fi