Pakkalanrinne 3

Vantaa, Pakkala
49 - 64,5 m2
0 asuntoa vapaana

Koti kävelymatkan päässä Jumbosta

Upouudet vuokra-asunnot Pakkalassa

Pakkalanrinne 3 on osa kolmen taloyhtiön muodostamaa korttelikokonaisuutta hyvien liikenneyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Jumbon kauppakeskuksen palveluista. Kansainvälinen koulu sekä metsän ympäröimä uusi päiväkoti tien toisella puolella täydentävät monipuolisia palveluita.

Vaaleasävyisten kotien lattiat ovat valkolakattua tammiparkettia ja eteisessä on peililiukuovikaapistot. Keittiökalusteiden alakaappien ja korkeiden komeroiden ovet ovat valkoisia ja yläkaappien vaalean ruskeita. Kaapistojen välinen tila on laatoitettu vaalean ruskealla laatalla. Työtaso on vaalean tammen sävyistä laminaattia. Varustukseen kuuluu keraaminen liesitaso, kalusteuuni, integroitu astianpesukone ja jääkaappipakastin. Kylpyhuoneiden seinät ovat valkoista laattaa ja niitä elävöittää harmaa tehosteseinä. Lattiat ovat harmaata laattaa. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus. Maantasoasunnoissa on piha-alueet ja ylemmissä kerroksissa on lasitetut parvekkeet.

Pakkala sijaitsee Kartanonkosken kainalossa, Backaksen kartanon vieressä. Kodikas 90-luvun kerrostalolähiö on lapsirikas ja lähistöllä on useita päiväkoteja, kouluja, kirjasto ja neuvola. Kauppakeskus Jumbon monipuolinen tarjonta on vain vajaan kilometrin päässä, ja Tammiston lukuisat erikoisliikkeet ja tehtaanmyymälät ovat myös helposti ulottuvillasi. Viihdekeskus Flamingossa voit nauttia vesipuistoelämyksistä, elokuvista ja hemmottelupalveluista. Vantaanjoen varren ulkoilureitit kutsuvat liikkumaan kävellen, juosten, pyöräillen ja hiihtäen. Joki tarjoaa elämyksiä myös melonnan ja kalastuksen merkeissä. Liikenneyhteydet sujuvat kätevästi omalla autolla Kehä III:sta ja Tuusulantietä pitkin. Pakkalassa kulkee useita bussilinjoja eri puolille pääkaupunkiseutua, myös lähellä sijaitsevalle lentokentälle.

Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Väestönsuoja
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluväline­varasto
Lasten­rattaiden säilytyshuone

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

15


Rakennusten lukumäärä

2


Huoneisto tyypit

2h, 3h


Asuntojen koot

2h: 49 - 49 m2
3h: 62,5 - 64,5 m2


Yleiset tilat

Väestönsuoja, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Ulkoiluväline­varasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone


Autopaikka/pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot info@vantaankiinteistopalvelu.com. Ei sisälly vuokraan.


Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Anne Salonenasiakaspalvelu@sato.fi


Huoltoyhtiö

Vantaan Kiinteistöpalvelu Oy, Virpikuja 5, 01360, VANTAA0207969310info@vantaankiinteistopalvelu.com