Vuokra-asunto Kirkkonummelta

Kirkkonummella asut luonnon helmassa

Kirkkonummi on Uudenmaan luontorikas kunta, jonka asukkaat nauttivat metsistä, saaristosta ja merestä. Pikkukaupungin palvelut kattavat arjen tarpeet, ja Helsinkiin on alta tunnin junamatka. Löytyisikö Kirkkonummelta tuleva vuokra-asuntosi?

Luontoa ja liikuntaa

Jos valokuvaaminen on juttusi, kannattaa askel suunnata kohti Porkkalanniemen rantakallioita. Upeita kuvauskohteita ovat muun muassa sankat metsäpolut sekä merelliset maisemat. Porkkala on ideaali myös lintubongareille, sillä syksyisin alueen yli lentävät muuttolintuparvet.

Linlon kalliorannat sijaitsevat Porkkalan läheisyydessä, tunnin päässä Helsingin keskustasta. Linlon saarelle pääsee siltaa pitkin. Alue on loistava paikka päiväretkelle, sillä lenkkipolkujen varrella on monia istumapaikkoja.


Kirkkonummella luonto on lähellä. Kuvassa Kirkkolaakson puistoa.

Högbergetin luola on jännittävä kokemus koko perheelle. Viimeisimmän jääkauden aikana muodostunut luola on 6,5 metriä syvä ja se on herättänyt monissa pohdintaa, mihin tarkoitukseen luolaa on muinaisina aikoina käytetty.

Kirkasvetisten järvien ja uljaiden tammipuiden Meikon luonnonsuojelualue on paikka, joka kannattaa kokea. Kokeneet patikoijat ja luonnon rauhasta nauttivat lenkkeilijät pääsevät tarpomaan valitsemallaan metsäpolulla.

Historiallinen Kirkkonummi

Kirkkonummen Eerikinpolku on historian ystävien valinta. Polku kulkee Eerikinkartanon ja Navalan kartanon lähettyvillä. Polulla voit oppia paljon 1900-luvun alun historiasta ja ihastella samalla Haapajärven kauniita maisemia.

Hvitträskin kartano on arkkitehtuurin ja taiteen kokonaisuus. Upea, vuonna 1903 valmistunut jugend-talo on toiminut jo 50 vuotta museona. Rakennuksesta löytyy ateljee ja kesäisin vierailijoita hemmottelee Hvitträskin kahvila, jossa on inspiroiduttu muun muassa Eliel Saarisen vaimon Lojan resepteistä.

Kirkkonummen Jorvaksella sijaitseva Pokrovan ortodoksinen kirkko ja sen yhteisö tarjoavat paljon nähtävää. Vanhaan hevostalliin rakennettu kirkko ja veljestön ylläpitämä puutarha kutsuvat viettämään aikaa.

Lemmikkiystävällinen asuinalue

Nelijalkaisille asukkaille Kirkkonummi tarjoaa mukavat oltavat, sillä alueelta löytyy lukuisia koirapuistoja. Vuonna 2018 Kirkkonummi päätti rakennuttaa kuusi uutta koirapuistoa, joihin lisättiin myös virikkeitä koirille. Kirkkonummen keskustan läheisyydessä sijaitsevat muun muassa Tarutien ja Kirkkolaakson koirapuistot.

Tutustu tästä Kirkkonummen SATO VuokraKoteihin alueittain:

SATOkoteja meren tuntumassa

Upouudet ja uudistetut kodit Kirkkonummella

Kirkkonummelle valmistuu tasaisin väliajoin uusia vuokra-asuntoja ja korjaamme kotitalojamme uusia vastaaviksi.

Löydä elämäsi koti

Uutta ja modernia Jokiniityntiellä

SATO rakennutti uusia koteja Kirkkonummen Vesitorninmäelle, Jokiniityntie 28:aan. Vesitorninmäki sijaitsee Kirkkonummentien itäpuolella ulkoilualueiden äärellä. Lähellä ovat sekä urheilupuisto, että lähiliikuntapaikka. Keväällä 2022 valmistuneet kerrostalot sisältävät 79 vuokra-asuntoa. Maalämmöllä lämmitetyt kodit ovat käytönaikaisesti hiilineutraaleja, sillä maalämmön lisäksi käytetään uusiutuvaa sähköä. Koteja on aina kompakteista yksiöistä suuriin perheasuntoihin.


Kirkkonummen kirjastotalo Fyyristä löydät kirjat ja kokoontumistilat.

Satumainen Sarfvik odottaa

Espoonlahden länsipuolella sijaitseva Sarfvik tai tuttavallisesti Sarvvik on näyttävä asuinalue, joka yhdistää golfaamisen perinteet ja merelliset maisemat. Sarvvik on rauhallinen naapurusto, jossa on pääasiassa omakotitaloja. Metsät ja puistomaiset polut houkuttelevat asukkaat nauttimaan luonnosta ja golfaajat voivat suunnata golfklubille. Päivän päätteeksi voi lähteä herkuttelemaan ravintola Sarfvikiin, joka sijaitsee golfratojen äärellä.

SATOlta löytyy vuokra-asuntoja myös Sarvvikista. Kirkkonummen palvelut ovat varttitunnin automatkan päässä, ja Helsinkiin kestää puolisen tuntia. Kivenlahdessa sijaitsevat lähimmät kaupalliset palvelut ja Matinkylän Isoon Omenaan ei ole pitkä matka. Tulevaisuudessa sarvvikilaisia hemmotellaan nopeilla yhteyksillä, kun Kivenlahden metro valmistuu.

Vapaat vuokra-asunnot | Kirkkonummi

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Kirkkonummeen? Löydä elämäsi koti.