Vuokra-asunto Epilästä

Luonnonläheistä elämää keskellä kaupunkia

SATOn Epilän vuokra-asunnot sijaitsevat kauniin Vaakkolammin alueen vehreiden puistojen tuntumassa. Näillä kulmilla voi myös heittää löylyä legendaarisessa Rajaportin saunassa tai nautiskella hodareista Tampereen parhaalla grillillä.

Länsi-Tampereella sijaitseva Epilä tarjoaa omakoti-, rivitalo-, ja kerrostalo-alueineen jokaiselle jotakin. Bussilla hurauttaa Epilästä Tampereen keskustaan kymmenessä minuutissa ja eteläisen Pyhäjärven ja pohjoisen Näsijärven rannat ovat vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä.

Tutustu Epilään 6 vinkin avulla.

1. Löylyn lämpimään

Ilma on raikas, ja siinä tuoksuu sauna. Kulttuuri-instituutioksi nousseen Rajaportin saunan löylyissä käydään uudestaan ja uudestaan. Jo 1900-luvun alussa ovensa avannut sauna on vanhoista tamperelaisista saunoista ainoa, joka toimii edelleen. Se tunnetaan paitsi eläväisistä kanta-asiakkaistaan myös laadukkaista, kuivista löylyistään. Niihin on tervetullut kuka vain!

2. Taatusti tuoretta

Vanhan nahkatehtaan kupeessa voi haistaa tuoreen leivän. Leipomokahvila Jussinhannan Leivässä nautitaan kakuista, sämpylöistä ja erilaisista tortuista. Kahvila on tunnettu tuoreesta valikoimastaan; leivät ja kakut leivotaan myyntiin edellisenä yönä, eikä tuotteita laiteta pakkaseen missään vaiheessa.

3. Ensiapua eläimille

Eläinlääkäriasema Reviiri on toiminut Epilän Haapalinnankylän liikekeskuksessa vuodesta 2008. Kokemus antaa varmuutta erilaisissa hoitotoimenpiteissä. Korkeatasoisen eläinlääkäriaseman osaamista ovat erityisesti koirat ja kissat, mutta ensiapua annetaan kaikille lajeille.

Eläinlääkäriasema Reviiri Oy, Pispalan valtatie 91

4. Nakkeja nautiskelijoille

Moni pitää jo kulinaristiseksi instituutioksikin kohonnutta Vaakon nakkia Tampereen parhaana grillinä. Grillin tarina alkoi vuonna 1962 liikkuvasta nakkikärrystä. Nykyiselle paikalleen Epilän vieressä sijaitsevaan Pispalaan se muutti 1980-luvun taitteessa. Suosittuja annoksia ovat etenkin Kivimies ja Kuuma koira. Vuonna 2010 tulipalo oli syöstä legendaarisen grillin unholaan, mutta internetin tukiryhmän tuella se saatiin pelastettua takaisin toimintaan.

Vaakon nakki, Pispalan valtatie 37

Uuteen SATOkotiin?

Haluatko olla kotisi ensimmäinen asukas? Haaveiletko raikkaista pintamateriaaleista ja ajattomasta ilmeestä? Tutustu uusiin ja uudistettuihin vuokra-asuntoihimme.

Katso vapaat kodit

5. Liitokiekko lentoon

Vaakalammen puistossa sijaitsevan Epilän frisbeegolf-radan on suunnitellut Suomessa lajin huippuihin kuuluva Jussi Meresmaa. Frisbeegolf on lajina helppo aloittaa DiscGolfParkissa, sillä sen enempää jäsenmaksujen kuin ratamaksujen perään ei kysellä. 9-reikäinen puistorata soveltuu hyvin niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin konkareille.

Epilä DiscGolfpark, Rankasillankatu

6. Tuulilasien tuunaajat

Moni syyttää auton rikkoutuneista tuulilaseista talvirenkaista lenteleviä nastoja, mutta ylivoimaisesti suurin syy ovat teillä lentelevät pienet kivet. Tärkeintä tuulilasin vaihdossa on, että se vaihdetaan heti, jolloin särö voi vielä olla mahdollista korjata ilman tuulilasin vaihtoa. Tampereen Autolasipalvelu korjaa ja vaihtaa tuulilaseja yli 20 vuoden kokemuksella. Lasien vaihdossa ja korjauksessa on nopeuden lisäksi tärkeää huolellisuus ja lopullinen työnjälki.

Tampereen Autolasipalvelu, Pispalan Valtatie 91

Vapaat vuokra-asunnot | Epilä

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Epilään? Löydä elämäsi koti.