Ainakin 6 hyvää syytä muuttaa Pihlajamäkeen

Väljästi rakennettu, leppoisa ja rauhallinen Pihlajamäki on rakastettu helsinkiläinen lähiö. Kun kaipaat väljiä neliöitä ja luonnon rauhaa ympärillesi, tutustu peruskorjattuihin sekä aivan uusiin SATOkoteihin Pihlajamäen Johtokiventiellä.

Pihlajamäen Johtokiventie 8 sopii lapsiperheille – alueella on lukuisia leikkipuistoja.
Pihlajamäen Johtokiventie 8 sopii lapsiperheille – alueella on lukuisia leikkipuistoja.

Helsingissä on monia pieniä kaupunginosia, joissa on oikeaa kylätunnelmaa. Sen tekevät ihmiset, kaupunginosa ikiomat erikoispiirteet, luonto ja palvelut. Pihlajamäessä asuminen on mukavan väljää – mutta keskustan vilinäänkin pääsee tarpeeksi nopeasti.

Koostimme kuusi hyvää syytä, miksi Pihlajamäki ja varsinkin Johtokiventie on mukava paikka asua. Tutustu: Johtokiventieltä voisi löytyä hyvä uusi koti sitä tarvitsevalle.

1. Johtokiventiellä saa asua ihan omassa rauhassa ja pihapiirin mukavassa tunnelmassa. Ei uskoisi, että rauhan tyyssijasta on Helsingin keskustaan vain 11 km. Matka bussilla rautatieasemalle kestää parhaimmillaan vain puolisen tuntia.

2. Johtokiventien asukkailla on hyvät palvelut lähellä – ostoskeskukseen ja terveysasemalle on vain 300 metriä, ja esimerkiksi reilun kilometrin päässä on iso kauppakeskus, josta perheen ruokaostokset hoituvat kerralla.

3. Alue sopii lapsiperheille – Malmi–Latokartano alueella on seitsemän eri leikkipuistoa, joten tekemistä, ulkoilua ja leikkiä piisaa, eikä samoihin keinuihin kerkeä kyllästyä. Jos jälkikasvu on mennyt leikkipuistoiästä jo ohi, niin Pihlajamäen Nuorisopuistosta löytyy vapaa-ajan tekemistä moneen makuun: graffitiseinää, temppuramppeja, parkouria, katutaidetta.

4. Pihlajamäki on hyvien kävely- ja pyöräilyreittien varrella. Hyppää pyörän selkään ja viiletä ympäri pääkaupunkiseudun pyöräilyreittejä. Ja jos Pihlajamäen maisemareitteihin turtuu, niin Viikin maalaismaisemaan on vain kilometrin matka.

5. Arvostatko arkkitehtuuria? Pihlajamäessä on Helsingin ensimmäinen arkkitehtuuripolku, joka esittelee 1960-luvun asuntoarkkitehtuuria ja kaupunkisuunnittelua. Kun Pihlajamäkeä alettiin 1950-luvulla rakentaa, mukana olivat rakennusyhtiöt SATO ja Haka jakoivat alueen keskenään. Arkkitehtuuripolun varrella olevat opastaulut kertovat paikkojen rakennushistoriasta ja suunnittelufilosofiasta.

6. Peruskorjattu Johtokiventie 8 on kokenut juuri kasvojenkohotuksen: talot on peruskorjattu vuonna 2017, ja kaikkien asuntojen seinät on maalattu ja lattioissa on upouudet laminaatit.

Lisäksi talossa on muutamia aivan uusia asuntoja, jotka ovat ihan koskemattomia ja odottavat ensimmäisiä asukkaitaan.

Onko Johtokiventie uusi osoitteesi? Löydä koti Pihlajamäestä!

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin