Sujuvaa arkea luonnonläheisessä Soukassa

SATOlla on Espoon Soukassa yli 600 vuokra-asuntoa, ja moni asukkaista on viihtynyt alueella pitkään. Soukassa on tarjolla oivat eväät helppoon arkeen ja asumiseen.

1. Meren läheisyys ja upea luonto

Soukka on ihanteellinen asuinalue merestä ja väljyydestä nauttivalle. Rauhalliselta alueelta löytyy tilaa ulkoilla metsissä ja rannoilla.

”Soukka on kaunis ja vehreä alue. Sienestys- ja marjastusmetsät ovat ihan kotikulmilla, ja vartissa pääsee kävellen uimaan, olipa missä päin Soukkaa tahansa”, sanoo Soukassa työskentelevä SATOn talomestari Taavi Tuvike.

Soukassa sijaitsee myös Espoon parhaimmaksi näköalapaikaksi tituleerattu Kasavuori, josta avautuu näkymä yli Espoonlahden.

2. Sujuva arki ja tilaa leikkiä

Päivittäispalvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä Soukan ostoskeskuksesta, ja kattavampaa ostosreissua varten voi suunnata Ison Omenan tai Finnoon palveluihin.

”Oma suosikkini näillä kulmilla on uusi kahvila Pupusaari. Kahvila löytyy sekä Soukasta että Kivenlahdesta, ja veikkaan että suosio kasvaa vauhdilla”, vinkkaa SATOn palvelupäällikkö Fanny Salo.

Soukan alueelle on odotettavissa lisääkin uusia palveluita, sillä Soukan metroasema ja Länsimetron kakkosvaihe Matinkylästä Kivenlahteen on parhaillaan rakenteilla.

Monesta Soukan vuokrakodista avautuu komeat näkymät mäntymetsiin ja merelle.

”Soukka on mielestäni kiva alue varsinkin lapsiperheille. Täällä on paljon leikkipuistoja, päiväkoteja, taidekerho, kirjasto sekä alakoulu. Erityisesti Soukan asukaspuisto kirsikkapuineen on tosi kiva paikka”, sanoo Taavi.

3. Oma talomestari ja palvelupäällikkö kotikulmilla

Iso osa Soukan taloista on SATOn rakennuttamia, ja SATO on ollut mukana alueen kaavoituksessa sen synnystä lähtien. Soukkaan rakennutettiin aikoinaan myös SATOn ensimmäinen matalaenergiatalo.

Palvelupäällikkö Fanny ja talomestari Taavi | SATO
Fanny ja Taavi ovat Soukassa läsnä asukkaiden arjessa.

Nyt Soukka on ensimmäisiä alueita, joissa SATOlla on oma talomestari, joka on oman talon luottohenkilö läsnä asukkaiden arjessa. Tutustu talomestarin arkeen »

Lisäksi palvelupäällikkö Fanny työskentelee paikan päällä Soukassa, jolloin asukkaiden huomioihin ja kysymyksiin voi reagoida nopeasti vaikka kotipihalla kohdatessa. Myös naapurikummi toimii Soukassa palvelupäällikön apuna.

 

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin