SATOkodin asukas kertoo: Telian Taloyhtiönetti taipuu vaativiinkin tarpeisiin

Useimpien SATOn vuokra-asuntojen vuokraan sisältyy Telian 50 megan nettiyhteys, johon asukkaat voivat halutessaan ostaa lisänopeutta edulliseen hintaan. Mutta miten Taloyhtiönetti sopii aktiivisen surffailijan tarpeisiin? Kysyimme SATOkodissa asuvalta Jenniltä.

Loppukesästä SATOkotiin Helsingin Kontulaan muuttanut Jenni Sundell tunnustautuu ahkeraksi netinkäyttäjäksi niin työssään kuin vapaa-ajallaankin.

”Käytän nettiä päivittäin omien työasioiden ja yhdistyksen asioiden hoitamiseen sekä suoratoistopalvelujen katseluun”, hän kertoo.

Eikä Jenni ole suinkaan kolmihenkisen perheensä ainoa nettisurffailija, sillä myös puoliso ja perheen teini viettävät paljon aikaa verkossa. Kotiin onkin hankittu langaton lähiverkko eli tuttavallisemmin wifi, jonka ansiosta nettiyhteys on näppärästi kaikkien perheenjäsenten saatavilla.

SATOlla netti sisältyy vuokraan »

Lisänopeus mahdollistaa monenlaiset käyttötarkoitukset

Jennin kodin vuokraan sisältyy Telian Taloyhtiönetti perusnopeudella. Sujuvan surffailun varmistamiseksi hän on kuitenkin tilannut kotinsa laajakaistaan 100 megan lisänopeuden, johon hän on varsin tyytyväinen.

”Tämä nopeus riittää mainiosti niin omaan kuin muun perheen käyttöön - myös silloin, kun useampi perheenjäsen käyttää nettiä samanaikaisesti”, hän kertoo.

Väriltäään musta-keltaisia sukellusvälineitä tummanharmaan sohvan käsinojalla.
Toimiva laajakaistayhteys on erilaisten laitteiden ohella tärkeä työväline kadonneiden etsinnässä. Kuvassa sukellusvälineitä.

Vapaa-ajallaan Jenni toimii aktiivisesti vapaaehtoisessa palokunnassa ja etsii vapaaehtoistyönä kadonneita henkilöitä. Toimivat yhteydet ovat silloin avainasemassa, sillä onnistunut kenttätyö alkaa aina tarkalla suunnittelulla, johon kuuluu muun muassa järjestelmien päivitystä ja tietojen hakua.

”Telian laajakaista toimii nopeasti ja luotettavasti, mikä on tärkeää, sillä käytän nettiä esimerkiksi satelliittikuvien, karttojen sekä videoiden käsittelyyn ja lataukseen. Lisäksi selailen usein keskustelupalstoja”, hän selventää.

Pihistä tai panosta: Näin valitset tarpeisiisi sopivan laajakaistan »

Telia erottuu kilpailijoistaan sujuvalla asiakaspalvelulla

Jenni on aiemmin käyttänyt myös muiden laajakaistaoperaattoreiden palveluita. Hänen mukaansa Telia erottuu kilpailijoistaan ennen kaikkea hyvällä asiakaspalvelullaan.

”Kun olen ollut yhteydessä Telian asiakaspalveluun, asiani on aina hoidettu nopeasti ja sujuvasti”, hän kiittelee. ”Myös taloyhtiönetin käyttöönotto sujui jouhevasti, ilman odottelua tai ylimääräistä säätöä.”

Jennin mielestä vuokraan sisältyvä Taloyhtiönetti on kaiken kaikkiaan merkittävä etu SATOn asukkaalle, ja lisänopeuksien hintojakin hän pitää kohtuullisina.

”Voisin hyvillä mielin suositella Telian Taloyhtiönettiä ystävilleni tai sukulaisilleni”, hän toteaa.

 

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin