SATOlla netti sisältyy vuokraan

Tutustu mahtaviin etuihin

Tiesitkö, että useimpien SATOkotien vuokraan sisältyy Telian 50 megan laajakaistayhteys, johon voit tarvittaessa tilata lisänopeutta etuhintaan?

Muuta SATOkotiin ja hyödynnä Telian edut

SATO ja Telia ovat tarjonneet asukkaiden arkea sujuvoittavia palveluita jo vuodesta 2005. Nopea nettiyhteys on monelle tärkeä kriteeri uuden kodin valinnassa, ja siksi jo yli 22 000 SATOn vuokra-asunnon vuokraan sisältyy Telian Taloyhtiönetti, jonka perusnopeus on 50 megaa. Luotettava nettiyhteys mahdollistaa asukkaillemme mm. huolettoman etätyöskentelyn ja opiskelun sekä viihdesisällöistä nauttimisen.

Lisänopeudet SATOn asukkaille etuhinnoin

Taloyhtiönetti sopii myös vaativiin tarpeisiin, kuten pelaamiseen, sillä SATOn asiakkaana voit hankkia kotisi laajakaistayhteyteen lisänopeutta ja -palveluita erittäin edulliseen hintaan. Osaan vuokrakodeista nopeutta on saatavilla jopa 1 000 megaan asti.

Nopeammalla netillä surffaat entistä saumattomammin, katsot leffoja ja sarjoja suoratoistopalveluista sekä lataat nopeasti suuriakin tiedostoja, kuten videoita ja kuvia. Myös etätyöt sujuvat huolettomasti, kun et joudu tuskailemaan pätkivien videopuhelujen kanssa.

Keskitä palvelusi ja säästä

Telian puhelinliittymäasiakkaana tai Taloyhtiönetin lisänopeustilaajana, saat mainioita etuja mm. laitteista ja liittymistä, kun keskität palvelusi Telialle. Jos sinulla on jo esimerkiksi Telian puhelinliittymä, voit tilata perusnopeuden päälle nopeamman netin keskittäjähintaan ja säästää 60 € vuodessa. Esim. Yhteys kotiin L -liittymä keskittäjäedulla 4,90 €/kk 12 kk ajan (norm. 9,90 €/kk).

Kun sinulla on Telain maksullinen puhelin- tai laajakaistaliittymä (taloyhtiölaajakaistassa lisänopeudet), saat saat myös monia muita etuja: esimerkiksi 5G-puhelinliittymäasiakkaat voivat tilata C More:n 12 kuukauden ajaksi hintaan 0 €.

Tutustu asiakasetuihin ja palveluiden ehtoihin tarkemmin osoitteessa telia.fi/asukasetu.

Tilaa uudet palvelut käyttöösi tai muuta nykyistä tilaustasi

Uutena Taloyhtiönetti -asiakkaana saat palvelut käyttöösi osoitteessa telia.fi/asukas.

Jos sinulla on jo käytössäsi Taloyhtiönetti, päivitä nopeutesi kirjautumalla Minun Teliaan osoitteessa telia.fi/kirjaudu.

Voit myös soittaa Telian asiakaspalveluun 0200 11611 (mpm/pvm) tai tulla käymään lähimmässä Telia kaupassa. Lähimmän Telia kaupan löydät täältä: telia.fi/kauppahaku. Myymälästä voit hankkia WiFi-reitittimen edulliseen hintaan heti mukaasi.

Jos kaipaat apua tekniikan tai asennusten kanssa, niin Helppi auttaa numerossa 0600 10 100 (2,25 €/min + pvm/mpm) ja osoitteessa telia.fi/helppi.

Tutustu monipuolisiin asiakasetuihisi osoitteessa telia.fi/asukas.