Monan uusi alku SATO JoustoKodissa

Elämä tuppaa alkamaan aina uudestaan. Ainakin Monan elämä. Mutta tämä alku tuntuu erityisen erityiseltä, sillä Mona pääsee kokeilemaan omistusasumista SATO JoustoKotiin.

SATOn asunnossa saa musisoida - myös Joustokodissa

Mona listasi tärkeät tavoitteensa paperille jo kymmenvuotiaana:

  1. Fender Telecaster, otelauta vaahteraa
  2. Kissa, mielellään valkoinen ja kehrää
  3. Oma koti isossa kaupungissa

"Kun on alta viisivuotiaasta saakka muuttanut melkein kerran vuodessa, eikä mikään asunto ole tuntunut omalta, oikean kodin merkitys on ihan valtava", Mona tunnustaa edessään istuvalle myyntineuvottelijalle. "Niinpä päätin säästää omaa kotia varten."

Pienen pääoman omistusasunto

Isovanhemmat olivat syksyllä hoksanneet, että Monalle voisi sopia osaomistusasunto. Ei niin, että olisivat halunneet tytön muuttavan vierashuoneesta vikkelämmin, mutta tiesivät Monan kaipaavan omaa rauhaa nopeammin kuin säästöt karttuivat.

Viiden vuoden osaomistusaika.

Sitten vaarin internetiin oli ilmestynyt SATO JoustoKoti - uusi omistusasumisen muoto, jossa pääset pienellä alkupääomalla käsiksi unelmiesi kaupunkikotiin. Ja viiden vuoden osaomistusajan jälkeen voit lunastaa asunnon kokonaan itsellesi.

Nimensä mukainen koti

"Vaari oli niin innoissaan", Mona nauraa. "Nyt minulla on siis viisi prosenttia kodin hinnasta säästöpossussa, ja pankki lainaa vielä kymmenen lisää."

"Mietin kuitenkin, että miten käy, jos vaikka kahden vuoden päästä saankin työtä toisaalta ja haluan muuttaa pois?"

JoustoKoti joustaa.

"JoustoKoti on nimensä mukainen", SATOn myyntineuvottelija toteaa: "Jos mielesi muuttuu, voit ensimmäisen viiden vuoden sisällä myydä asunnon takaisin meille. Myyntihinta on osaomistusosuutesi, josta vähennetään 1% per asumisvuosi."

SATO Joustokoti on Monan ensimmäinen asunto

Uusi alku

Jo muuttopäivänä Mona osuu samaan hissiin komean PA-setin ja sen osia kanniskelevan Khaledin kanssa. Ja seuraavana päivänä ulko-ovelle virtaviivaisen polkupyörän ja sitä taluttavan Khaledin kanssa. 

SATO Joustokotiin pääsee kiinni pienellä pääomalla

"Lopullinen niitti oli sitten se pesutupakohtaaminen", Mona paljastaa tutulle myyntineuvottelijalle vuotta myöhemmin. "Khaled oli saanut kuivausrummun juntturaan ja minä riensin apuun teknisine taitoineni."

"Elämä onnistui jälleen yllättämään", Mona hymyilee. "Onneksi voin myydä JoustoKotini SATOlle takaisin ja muuttaa kitaran ja kissan kanssa Khaledin kainaloon, saman talon yläkertaan."

On uuden alun aika.

Kiinnostuitko?

Uudenlainen osaomistusasunto | SATO Joustokoti

 

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin