Tee itse: makuuhuoneen helppo muodonmuutos

Sänky pehmeä, seinä kova. Kuro kontrastia yhteen käytännöllisen sängynpäädyn avulla ja lisää makuuhuoneeseesi tyyliä ja eleganssia! Näppärä pääty valmistuu yllättävän helposti, katso video ja ohjeet.

Tässä ohjeessa käytettiin 122 cm x 81 cm kokoista vaneria, 140 cm x 100 cm kokoista pellavakangasta sekä 3 cm paksua vaahtomuovia.

Mitä tarvitset:

Vähintään sängyn leveydeltä vaneripuuta

Samankokoisen palan vaahtomuovia (esim. 3 cm paksua)

Mieleisesi kankaan

Niittipistoolin ja niittejä

Näin sen teet:

1. Aloita asettamalla kangas maata vasten. Laske sen päälle tasaisesti vaahtomuovi. Viimeisenä laita vaahtomuovin päälle vaneri. Kankaan kannattaa olla sen verran isompi, että se leviää vanerin ja vaahtomuovin alta joka suuntaan ainakin 10 cm.

2. Rullaa kangas alta vanerin päälle tasaisesti. Kangas kannattaa viikata takaa kaksin kerroin. Näin varmistat siistin lopputuloksen.

3. Pingota kangas tiukalle ja niittaa se joka puolelta kiinni vaneriin niittipistoolilla.

4. Kerää viimeisenä kankaan kulmat yhteen ja niittaa kiinni.

5. Jos haluat, voit kiinnittää sängynpäädyn myös helposti seinään esimerkiksi koukkujen tai naulojen avulla. Muista valita kiinnitystapa seinämateriaalin mukaan. Nauti uudesta kauniista sängynpäädystäsi!

Katso videolta, kuinka homma hoituu:

 

Hyvät yöunet vaativat oikean makuuhuoneen lämpötilan. Tarkista täältä, mikä on ihanteellinen lämpötila ja kuinka pidät sisäilman raikkaana. Nappaa myös parhaat vinkit energiansäästöön!

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin