Vantaan Virtakuja 4

Kolme korttelia keskustasta.

Asunto Oy Vantaan Virtakuja 4 sijaitsee kolmen korttelin päässä kaikesta. Lähellä ovat niin Myyrmäen keskustan palvelut kuin Louhelan juna-asemakin ja opinahjot alakoulusta lukioon asti. Myyrmäessä olet yksi joka neljännestä vantaalaisesta - suuralue kehittyy ja kasvaa ympärilläsi jatkuvasti.

Marraskuussa 2021 Virtakujalle valmistui 55 valmiina myytävää omistusasuntoa valoisista yksiöistä kompakteihin neljän huoneen koteihin. Vaaleiden asuntojen sisustusmateriaalit ja kalusteet ovat ajattomia ja moneen makuun sopivia.

Katso kodit

Virtakuja 4 sijaitsee omalla, viihtyisällä rinnetontilla. Talon suunnittelussa on panostettu nykyaikaiseen tekniikkaan sekä toimiviin yhteistiloihin kuten talopesulaan, kuivaushuoneisiin, lastenvaunu- ja pyörä- sekä irtaimistovarastoihin. Mukavana lisänä talon ylimmästä kerroksesta löytyy tilava saunaosasto, josta pääsee vilvoittelemaan etelään aukeavalle kattoterassille. Autopaikoista osa on piha-alueella ja osa kaksikerroksisessa autohallissa talon alla. Hallista pääsee suoraan hissillä asuinkerroksiin.

Lisätietoa tulevasta kotitalostasi

Myyrmäessä kaikki on lähellä

Asunto Oy Vantaan Virtakuja 4 on hyvällä paikalla Myyrmäen keskustan tuntumassa.

Katso kartta

Ota yhteyttä

Tutustu SATO JoustoKoteihin

Epäröitkö sitoutua suureen asuntolainaan? Haluaisitko asua uudessa kodissasi ennen ostopäätöksen tekemistä?

SATO JoustoKoti on osaomistusasunto, johon pääset käsiksi pienellä alkupääomalla. Osaomistusajan päätyttyä voit joko lunastaa asunnon kokonaan itsellesi tai myydä osuutesi takaisin SATOlle.