SATOn strategia

Asiakaskokemus - asiakasta lähellä

Kohtaamme asiakkaamme lämmöllä. Haluamme ratkaista jokaisen tilanteen sydämellä ja vankalla ammattitaidolla. Asiakkaamme tuntevat meidät nimeltä, ja me tiedämme, mitä he asumiseltaan haluavat, myös tulevaisuudessa. Ajantasainen tieto mahdollistaa ennakoinnin ja aina saatavilla olevat palvelut.

Kanssamme asiakkaamme pystyvät keskittymään kaikkein tärkeimpään: oman näköiseen elämään.

Vastuullisuus ja kestävä asuminen - kotitaloja, jotka kestävät aikaa

Elinkaariajattelu ohjaa tekemistämme kotitalojen rakentamisesta korjaamiseen. Mahdollistamme asukkaillemme vastuullisen tavan asua, ja kannustamme heitä kestäviin valintoihin arjessa.

Rakennamme viihtyisiä kotitaloja ja monimuotoisia asuinympäristöjä, jotka kestävät seuraaville sukupolville. Olemme sitoutuneet kunnostamaan, korjaamaan ja luomaan uutta: kodikkaita ja turvallisia pihapiirejä sekä naapurustoja.

Satolaiset - edelläkävijöinä myös huomenna

Olemme olleet suomalaisen asumisen asiantuntijoita jo yli 80 vuotta ja olemme sitä myös ylihuomenna. Satolaiset ovat tärkein voimavaramme.

Uudet ideat ja tapa toimia yhdistyvät jatkuvaan kehittämiseen ja kannattavuuteen. Jokainen satolainen kehittää, vaikuttaa ja rakentaa tulevaisuuden asumisen ratkaisuja ja palveluja – hyvinvointia asiakkaillemme.

Meillä on rohkeus kehittyä, kyky onnistua.

Strategiset tavoitteet ja onnistumiset