SATO on vastuullinen vuokranantaja, joka kehittää, vaikuttaa ja rakentaa tulevaisuuden asumisen ratkaisuja ja palveluja – hyvinvointia asiakkaillemme. Omistuksessamme on yhteensä noin 26 800 asuntoa maan suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa (viimeisimmän katsauskauden jälkeen SATO myi yli 2 000 vuokra-asuntoa Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Vihdissä ja Ylöjärvellä ja uusi asuntojen lukumäärä on noin 25 000). SATO omistaa 522 asuntoa Pietarin kaupungissa. Venäjän osuus SATOn sijoitusomaisuudesta on noin 3 %. Venäjän osuus konsernin asunto-omaisuudesta on rajattu 10 %:iin. SATO pidättäytyy toistaiseksi uusista investointipäätöksistä Venäjälle ja yhtiö ei ole investoinut maahan viimeisen viiden vuoden aikana. SATO ei harjoita Venäjän kauppaa.

Kasvatamme asuntotarjontaa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa, joihin suurin osa muuttoliikkeestä kohdistuu.

Tavoitteenamme on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja palvelut sekä erinomainen asiakaskokemus. Kehitämme monipuolisia asumisratkaisuja erilaisiin asumistarpeisiin sekä tuotamme asiakkaillemme arkea helpottavia etuja ja elämyksiä.

Sijoitusomaisuutemme käypä arvo on noin 5,1 miljardia euroa (31.3.2022).

Janoatko lukuja, graafeja ja taloustietoa? Tutustu vuosikertomukseen ja osavuosikatsauksiimme »

VR2021 Arvonluontikaavio FI

Liiketapaohje

Liiketapaohje yhdessä SATOn arvojen ja johtamiskulttuurin kanssa muodostaa kehyksen yhtiön toimintatavalle ja korostaa sitoutumista vastuulliseen liiketoimintaan.